Senad Kulenović je eden najvidnejših hrvaških strategov na področju digitalne transformacije, ki z več kot 20-letnimi izkušnjami na področjih trženja, prodaje in večkanalnih komunikacij učinkovito spreminja delovanje tako v zasebnih kot tudi javnih podjetjih (H1, Hrvatski Telekom). Je ustanovitelj podjetja Agilcon d.o.o., in ima bogate izkušnje na področju mednarodnega sodelovanja z več kot 200 podjetji v trinajstih različnih panogah.

“Brez digitalne transformacije ni napredka”

Senad Kulenović nam bo na SOF-u razkril, kako lahko umetna inteligenca pomembno vpliva na marketinške strategije v prihodnosti, pri čemer pa ne smemo zanemariti etičnih kompetenc, izpostavlja predvsem varstvo zaupnih podatkov in nujnost transparentnosti umetne inteligence pri vsakršni uporabi.

Več o Senadu Kulenoviću si lahko preberete tukaj.

Zgodnje prijave

Pohitite in do 8. maja 2024 izkoristite zgodnje prijave. Polna prijavnina vam omogoča dostop do celotnega dogajanja letošnjega SOF-a v portoroškem avditoriju, kjer se obetajo prave poslastice govorniških vsebin in programa.

Za ugodnosti in prijave kliknite tukaj.

Mladi kreativci

Prijavite se do 7. marca 2024 na naslov dela@sof.si! Zmagovalni par potuje v Cannes – tekmoval bo z mladimi iz celega sveta v skupini Digital in za popotnico prejel 1.000 evrov žepnine.

Sodeluj v natečaju Mladi kreativci – tukaj.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj