Stanovsko nagrado, ki je izjemnim posameznikov podeljena bodisi za dosežek, ki je v preteklem koledarskem letu zaznamoval področje oglaševanja, bodisi za kontinuiran prispevek k razvoju slovenske oglaševalske stroke, Upravni odbor Slovenske oglaševalske zbornice letos podeljuje Alešu Muhiču, direktorju trženja, Pro Plus.

Aleš Muhič sodi med najbolj izkušene strokovnjake na področju medijev, oglaševanja, medijskih strategij in trendov. Spremembam se hitro prilagaja, novosti pa spretno izkorišča pri vzpostavljanju sodobnih trženjskih pristopov in kreiranjem inovativnih formatov ter tako sodeluje pri strateškem razvoju največje in najuspešnejše medijske hiše pri nas. S svojo ekipo trženjskih strokovnjakov pomaga sooblikovati in uspešno povezati oglaševalsko-agencijski svet z mediji preko mnogih inovativnih projektov, kar se odraža tudi pri prejetih domačih in mednarodnih nagradah.

Ob imenovanju je povedal: »Mediji in oglaševanje so bili vedno moja strast in po več kot dvajsetih letih lahko z gotovostjo trdim, da je to zame najbolj vznemirljivo in ustvarjalno področje. Osvojitev te nagrade ni le osebni dosežek; je dokaz trdega dela in predanosti naše ekipe ter dokaz, da smo zanesljiv partner in ustvarjalec priložnosti na slovenskem oglaševalskem trgu.«

Priznanje, tudi s podporo partnerja, ki izdeluje vrhunske ročne ure Rado, bo prejel 15. junija, na zaključni prireditvi 32. SOF.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj