…večino časa prikazano kot lahka naloga. Dve osebi se prvič srečata in se v trenutku zaljubita ena v drugo.

Verjeli ali ne, v časovnem obdobju, potrebnem za ogled povprečnega romantičnega filma, se zgodi več kot 172 ločitev, resničnost pa nas še nikoli ni tako močno skrbela. Obstaja sploh prava ljubezen? Te tri zvezdnice verjamejo, da obstaja, in še naprej jo bodo iskale (če je še niso našle, nekatere so jo).

1. Jennifer Lopez

Jennifer Lopez je trikrat poročena in odpovedala dve zaroki, ki sta se zanjo skoraj končali s poroko. Njena prva dva zakona sta bila kratkotrajna in nista trajala niti eno leto. Marcu Anthonyju je tretjič rekla “da” 5 mesecev po prekinitvi zaroke z Benom Affleckom, vendar se je njun zakon končal 7 let pozneje. Jennifer ni obupala nad ljubeznijo in je znova odprla srce igralcu baseballa Alexu Rodriguezu. Zaročila sta se, in čeprav se je njuna zveza zdela močna, sta 2 leti pozneje prekinila razmerje. Sedaj je znova z Benom Affleckom in upamo, da bo ljubezen trajala.

2. Pamela Anderson

Pamela se je prvič poročila s Tommyjem Leejem, ko je bila stara 28 let, a njun zakon je trajal le 3 leta. Po njuni ločitvi se je Pamela zaročila z Marcusom Schenkenbergom, a do oltarja nista prišla. Njen drugi zakon je bil s Kidom Rockom, pa tudi ta ni imel srečnega konca. Pamelin tretji in četrti zakon je bil z istim moškim – Rickom Salomonom.

Čeprav sta poskusila dvakrat in imela priložnost popraviti svoje napake, je bil njun drugi poskus enak kot prvi. Andersonova se je odločila poskusiti znova in se poročila z Jonom Petersom. Vendar je po njuni ločitvi trdila, da nikoli nista bila zakonito poročena. Andersonova je bila sedaj že petič uradno v zakonu, tokrat s svojim telesnim stražarjem Danom Hayhurstom, a sta se na žalost 21. januarja 2022 ločila po približno enem letu.

3. Elizabeth Taylor

Elizabeth je bila poročena kar osemkrat s sedmimi različnimi moškimi. Skoraj vse njene poroke so bile kratke, trajale so od 8 mesecev do 6 let. Njen najdaljši zakon – 10 let – je bil z Richardom Burtonom in 16 mesecev po prvi ločitvi sta se spet zavezala. Žal njun drugi poskus ni trajal niti eno leto. Elizabeth ni nikoli obupala nad ljubeznijo in je celo zapisala, da ji je usojeno dati ljubezen, biti žena, mati in prijateljica.


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj