To je namreč čas, ko ljudje globoko čutijo in se, če jim pride pravi oz. prava na pot, noro zaljubijo. Ne gre za prihodnost ali to, da boste našli partnerja, s katerim boste lahko ustvarili življenje, temveč da se boste noro zaljubili.

Energija Tehtnice nam omogoči, da uravnovesimo svoja čustva in vsi vemo, da to, da se zaljubimo, nima kaj dosti opraviti z ravnovesjem. Pravzaprav pogosto prinese pravi kaos. A ker je Luna v Tehtnici, prinese ta izjemen element v naše čustveno stanje – torej ravnovesje ali pa da vidimo kaos kot ravnovesje.

To pomeni, da bomo delali nore, nepremišljene poteze iz ljubezni in ob tem bomo sveto prepričani, da smo racionalni. Zaljubiti se do ušes pač ni racionalno, ampak: nam je mar? Ne.

Najsi gre za nekoga, v kogar ste bili zatreskani in vam je končno začel vračati pozornost, n katero ste upali; ali nekoga, ki ste ga na novo spoznali in prvič videli. Luna v Tehtnici bo povzročila, da se bo marsikdo od nas brezglavo vrgel v nek odnos – ker je življenje pač prijetnejše, ko smo zaljubljeni. In ker je treba včasih življenje narediti malce bolj razburljivo tudi s kakim rizikom.

Rak

Ko ste že mislili, da se ne boste nikoli zaljubili – BUM!! – pride Luna v Tehtnici s popolnim presenečenjem. Zaljubili se boste in to močno! Morda si mislite, da ste nad takimi rečmi, a tokrat ne bo tako. Samozaščita je občudovanja vredna lastnost, saj vam je omogočila preživetje, zato se ne bi nikoli toliko ‘ponižali’, da bi naredili nekaj tako neumnega, kot se brezglavo zaljubili.

Ampak ker za vas velja, draga Rakica, da se radi brezglavo vržete v stvari bo tokrat morda ravno to. Ne le, da tokrat ni nobene ‘mreže’, ki bi vas lahko ulovila in zadržala, če boste padli, temveč se bodo vaša čustva tako nenadoma spremenila, da vam bo zmešalo glavo in nenadoma vas ne bo več strah se zaljubiti, niti vas ne bo strah, da bi se opekli.

Strelec

Ko se zaljubite, Strelec, greste vedno do konca. Le zakaj bi se sicer sploh trudili, če ne bo šlo za popolno, noro izkušnjo? Tu ste zaradi izkušnje in to bolj kot katerikoli drug znak in le redko kaj dosti pomišljate pred odločitvijo, zaradi česar se pogosto opečete. Ste nepremišljeni in trapasti in ko gre za ljubezen, greste do konca.

Vse daste od sebe, vsakič znova, in ljudje mislijo, da te bedak, ker ljubite, kogar ljubite, in vse vam zveni kot nadlega in nasveti, za katere niste prosili. Tako to je pri vas. Strelec. Nikoli vam ni bilo mar, kaj si drugi mislijo o vas, še manj pa, kaj si mislijo o vašem izbrancu. In sedaj, ko je Luna v Tehtnici, boste točno vedeli, kdo je oseba, ki si jo želite in šli boste na vse.

Ribi

Med 29. novembrom in 1. decembrom boste izkusili nekaj, česar niste že celo večnost: to je nora zaljubljenost. Popolna očaranost. Divjo, noro strast do določene osebe. Z drugimi besedami: zaljubili ste boste, in to močno. Luna v Tehtnici bo povzročila, da boste vse zamenjali za ljubezen; ne glede na to, kaj ta oseba počne, boste to videli kot očarljivo, privlačno, dobro, fenomenalno in naravnost za umreti.

Pri tej osebi ni nič, kar ne bi bilo za vas popolno in noro se boste zaljubili. Veste, da gre za impulz in je verjetno res tako trapasto, kot izgleda, a za to pri zaljubljanju tudi gre – ne pa da bi videli dejansko stanje. Pač gledate skozi rožnata očala. In čeprav zadeva ne bo trajala, vas tudi ne bo zadrževala tekom tega tranzita.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop: 29. november do 5. december 2021

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj