Čeprav se moda neprestano vrača, tudi ponavljajoči se kosi in ideje prihajajo na modne piste v malce spremenjenih, sodobnejših različicah; in čeprav je večina outfitov, ki jih vidimo na modnih pistah, več ali manj neuporabnih v realnem življenju – sploh če želimo ohraniti ženstvenost in eleganco – so hkrati odlična priložnost za iskanje novih načinov kombiniranja osnovnih oblačil, ki jih že imamo.

Tako so v sezoni jesen/zima 2023 nekateri modni kreatorji ponudili uporabne ideje za styling, ki jih lahko dejansko uporabimo.

Poglejmo 3 najboljše ideje za letošnje spomladansko-poletno obdobje.

Mikro mini krilo

Prada je praktično vedno vrhunec meseca mode – in tudi to sezono ni razočarala. Domiselna stanovanja, elegantne srajčne obleke, ljubke rožnate torbice s trapezom – kolekcija Miuccie in Rafa je bila prava paša za oči, saj je v ospredje postavila veliko izdelkov, ki sodijo na seznam želja.

Hkrati je kolekcija vključevala tudi številne outfite, ki jih je enostavno posnemati z osnovnimi kosi garderobe, ki jih že imamo. Ko se bo še malce segrelo, bomo lahko zelo ženstvene v kombinaciji mikro mini krila in bluze – a seveda le, če imamo lepe, dolge in ravne noge.

Elegantni in ženstveni dnevni kroji

Saint Laurentov videz je s svojo ženstvenostjo očaral mnoge. Poudarjena ramena, oprijeto krilo, sončna očala in zapeljive visoke pete – težko bi bile bolj ženstvene in šik. Ta videz izpolnjuje vse zahteve za ženstven videz.

Predstavljamo popolne hlače

Ni jih čez elegantno krojene, široke hlače, kakršne smo videli pri Ferragamu. Vse pri tem videzu je preprosto popolno; prileganje hlač je izjemno, saj so v pasu ozke, na stegnih pa se razširijo. Prava mera sloga iz osemdesetih let, ki s kombinacijo oprijetega topa brez rokavov izpade mladostno in sproščeno; če pa bomo dodale elegantno bluzo ali puli, imamo dovršen poslovni videz.

PREBERITE TUDI: 5 modnih dodatkov, ki bodo vaš outfit dvignili na višji nivo

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj