… praktični dolgoročni cilji. Kozorog je kardinalno zemeljsko znamenje, kar pomeni, da se odlikuje pri postavljanju namenov, povezanih z materialno koristjo in poklicnim uspehom. Vendar obstaja nekaj planetarnih dram, po katerih bomo morali krmariti, da bomo kar najbolje izkoristili to energijo mlaja. Poravnava sonca in lune s plutonom (temnim in intenzivnim planetom preobrazbe) nas lahko naredi nekoliko ranljive, ko govorimo o dosegi naših ciljev. Poleg tega nas bo frustrirajoč Mars/Saturn kvadrat upočasnil in prisilil, da bomo potrpežljivi pri doseganju uspeha, medtem ko lahko harmonična povezava z romantičnim planetom Venero hkrati prinese presenečenja v našem ljubezenskem življenju.

Ta mlaj nas prosi, da uravnotežimo veliko različnih elementov, vendar bo kljub temu zelo ugoden, zato je tukaj seznam treh stvari, ki jih tokrat raje izpustimo.

Ne pričakujte takojšnjih rezultatov

Kozorogova energija ne pomeni bližnjic, zato pričakovanje takojšnjih rezultatov pod mlajem ne bo v pomoč. Namesto tega nas ta lunacija prosi za dobro načrtovano in bolj trdno zajamčeno pot do naših ciljev. Nujnost tega počasnega, a enakomernega pristopa povečuje napeti kvadrat med ambicioznim Marsom in restriktivnim Saturnom, ki nam na poti postavlja ovire, če poskušamo pohiteti. Zdaj, če boste delali proti planetom, boste le bolj razočarani – zato se osredotočite na dolgoročne rezultate trdega dela, namesto da bi iskali takojšnje zadovoljstvo.

Ne primerjajte se z drugimi

Ta mlaj se prilagaja planetu Plutonu, ki je lačen moči, kar razkriva naše konkurenčne plati. Ta energija nas v najboljšem primeru prepoji z ostrim in izjemno osredotočenim občutkom odločnosti, ko gre za to, kar želimo, toda v najslabšem primeru lahko postane neusmiljena pri iskanju cilja. Ne pozabite, da življenje ni tekmovanje in upočasnite se, če čutite, da ljubosumje prevladuje.

Ne pozabite na ljubezen in romantiko

Ta pragmatičen mlaj nas bo morda osredotočil le na na vprašanja dela in denarja, vendar ima v rokavu tudi nekaj čutnih trikov! Zabaven in vznemirljiv trigon med Venero (planet ljubezni) in Uranom (planet nepričakovanega) prinaša potencial za vse vrste nepredvidljivih preobratov v našem romantičnem življenju.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj