… agresije in seksa je retrograden, da nam prinese skoraj tri mesece frustracije, nestrpnosti in izčrpanosti – hkrati pa tudi priložnost, da izpopolnimo svoje cilje in na novo definiramo svoje strasti. Če se boste držali nekaterih osnovnih prednosti retrogradnosti Marsa leta 2020, lahko ta, sicer zahteven, tranzit dejansko kar najbolje izkoristite.

Poiščite konstruktivne načine za izražanje jeze

Med retrogradnim Marsom vas je enostavno ujeti v ciklus frustracije, med katerim potlačena jeza pride na površje. “Mars je planet akcije, konfrontacije, resnosti in vojne,” pravi astrolog Shawnte Cato. “Vaje za ozemljitev [kot globoko dihanje] bodo kot nalašč za ohranitev lastnega občutka miru.” Vključitev nežnega gibanja v svoj dan ali zapisovanje svojih občutkov lahko pomaga ohranjati uravnoteženo tudi vašo drzno stran.

Sprejmite energijo Venere – planeta ljubezni

Retrograden Mars je uničevalec strasti, kar pomeni, da nam lahko zniža libido – in to lahko močno obremeni romantične odnose. Namesto da bi poskušali prelisičiti planete, pustite, da se vaši instinkti, ki jih upravlja Mars, izpeljejo sami in se nagnejo v vaše aspekte, ki jih upravlja Venera. Vnesite več romantike v svoje življenje, izplačalo se bo.

Zavzemite se zase in druge

Čeprav se mnogi od nas počutimo razočarani in nemočni, je pomembno, da si zapomnimo, da so majhni, praktični koraki učinkovitejši od dušenja v blatu lastnega besa. Prepričajte se, da ste popolnoma seznanjeni s političnim dogajanjem in delite informacije z drugimi, da jih navdihnete, da bodo tudi oni v tem kritičnem obdobju zavzeli svoje stališče.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop: 14. do 20. september 2020

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj