Supermodeli, po kakršnih se nam v današnjih časih lahko samo še kolca, Cindy, Christy in Helena, so se ponovno zbrale na srečanju supermanekenk – prišli so tudi njihovi nadvse fotogenični otroci.

Nič ne razveseli tako kot srečanje s starimi prijatelji, kajne? Vprašajte Heleno Christensen, ki se je ponovno dobila s svojima kolegicama Cindy Crawford in Christy Turlington, originalnima supermanekenkama.

Po srečanju s svojima kolegicama, s katerima so pred desetletji osvajale modne steze, in njunima otrokoma, je Christensen njihovo druženje dokumentirala na Instagramu ter izrazila svojo hvaležnost in ljubezen do starih prijateljic. Trideset let po tem, ko so zaslovele, je trojica sredi petdesetih let – in so videti sijoče kot kdajkoli.

Njihovi voluminozni lasje, brezhibna koža in pogledi, ki jih uokvirja veliko zabrisanega črtala za oči – čas ni prav nič vplival na to, da ne bi znale več pozirati kot strela!

Čeprav so svoje otroke – Kaio Gerber, Gracie Burns in Mingusa Reedusa, ki so se po materah podali na manekensko pot – obdarile s prvovrstno genetiko, se z njihovim značilnim odnosom iz 90. let in dolgoletnimi izkušnjami v modni industriji preprosto ni mogoče kosati.

 

Čeprav so fotografije tega neverjetno lepega tria navdušujoča vsebina za Insta, je kot pri vsaki prijateljski skupini tudi tu ena oseba tista, ki na večernih izhodih deluje kot neuradni fotograf. Med supermodeli je ta naloga pripadla Heleni. Kot je zapisala Turlington v svojem komentarju: “Hvala @helenachristensen, da vedno ujameš te priložnosti, ki se ne zgodijo dovolj pogosto!”

PREBERITE TUDI: Supermodeli iz 90. let: Kje so danes?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj