Naj si gre za modo, ličenje ali opremljanje stanovanj – vsi vemo, da se trendi vedno znova vračajo in obračajo. To dokazujejo tudi trije najbolj izraziti lepotni trendi v 2021, ki bodo vladali v 2021.

Zavesasti frufru

 

 

Oblika frufruja, ki je bila nadvse priljubljena v šestdesetih in sedemdesetih letih, se počasi vrača. Tako frufru ne bo več ravno in ostro odrezan, kot je bilo modno zadnja leta, temveč daljši, mehak in s prečo na sredini umaknjen ob stran obraza.

Zavesasti frufru je eden izmed trendov, v katerega ni treba vlagati tudi, niti ga kaj dosti vzdrževati, zato je v teh nepredvidljivih časih še posebej dobrodošel. Zavesasti frufru lepo poudari ličnice in oči, zato ga je vsekakor vredno preizkusiti.

Puhaste obrvi

 

 

V zadnjih letih se je zamenjalo veliko trendov obrvi, a vsi so imeli skupno eno lastnost: obrvi so precej poudarjene, naravne, široke. Tudi trend pernatih obrvi, ki se je za kratek čas pojavil pred nekaj leti, ni nič drugačen: obrvi so povsem naravnega videza, skorajda neoblikovane in počesane navzgor, da so dlačice jasno vidne. Karkoli, samo naj se ne vrnejo tanko populjene obrvi!

Stopničasto striženje

 

 

Stopničasto striženje je še en slog, ki ne terja veliko vzdrževanja. Prameni lepo obkrožijo obraz in delujejo naravno in sproščeno.

PREBERITE TUDI: 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj