Marja Feldin, predsednica 24. SOF-a


Upaj si!

Verjetno ne pretiravam, če rečem, da živimo in delujemo v zelo turbulentnih tržnih razmerah, ki se pogosto zdijo kot nekakšen tornado. Zaradi svoje vpetosti v domala vse industrije, se sunki in vrtljaji seštevajo in zdi se, da se že težko držimo, da nas ne zabriše z osi.

A imamo tudi drugo možnost. Da se poženemo naprej v še višji prestavi, da tornado pogumno izkoristimo za vrtiljak, njegovo rušilno silo pa obrnemo v mogočno silo ustvarjalnosti in igrivosti. Da združimo na videz nezdružjive entitete in jim tako v novih kontekstih omogočimo učinkovito sobivanje. Da nove razmere preprosto razumemo in se jim pravočasno prilagodimo.

Vsak dan se okrog nas rojevajo nove ideje. Nove zgodbe o uspehu. Novi presežki. Razbijamo stare vzorce, ohranjamo tisto, kar prinaša uspehe, vse ostalo pa spreminjamo, preurejamo in se poslavljamo.

Pa res vedno to počnemo? Pogosto začutimo strah in raje izberemo pot, ki jo poznamo, s katero imamo izkušnje in ki nam je nekoč že prinesla uspeh. A svet je drugačen in iste poti morda ne vodijo več do želenih ciljev. Zato se moramo vsakič znova spoprijeti s seboj in z ljudmi, ki nas obdajajo, da bi strah in nelagodje pred neznanim pretvorili v motivacijo in zagon. Premagajmo strah z zaupanjem vase, v naša znanja in sposobnosti. Poiščimo motivacijo v radovednosti, domišljiji in v uspehih prihodnosti.

24. SOF bo v znamenju samozavestnih in pogumnih. Tistih, ki verjamejo vase in uspevajo. Morda ne vedno, a si upajo pasti, da bi ponovno dosegli vrh. Višjega kot kdajkoli prej. Družili se bomo s tistimi, ki so vsakič znova dvignili glavo, da bi videli dlje. Da bi izstopili iz množice in uresničili svoje sanje.

Izpostavili bomo zgodbe poguma, strasti in navdiha. Govorili o tveganju kot investiciji za uspeh in o nevarnostih varnih poti. Nagradili bomo dela, ki so si upala in uspela.

Čas je, da stopimo iz cone udobja, da postane pogum naš kompas in nas radovednost zapelje po neodkritih poteh. Čas je, da dosežemo nove vrhove in zabrišemo meje našega delovanja.

"Brez izgovorov. S pogumom in strastjo."

Upaj si!

Marja Feldin, predsednica 24. SOF-a

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj