Most med klasičnim TV- in spletnim oglaševanjem

Televizijsko oglaševanje v prihodnosti čakajo velike spremembe, spodbujene z novimi tehnologijami. Ena od njih je prihod ciljanega TV-oglaševanja, ki ga že imamo tudi v Sloveniji in predstavlja most med klasičnim televizijskim in spletnim oglaševanjem. O tem, kaj vse omogoča gledalcem in oglaševalcem, bo na SEMPL-u govoril Luca Borzatta, direktor razvoja produktov in storitev v Telekomu Slovenije, kjer s TV-platformo NEO postavljajo nove mejnike, tudi na področju oglaševanja.

Kako do izstopajoče kampanje s ciljanim TV-oglaševanjem?

Katere so glavne prednosti ciljanega TV-oglaševanja? Katere novosti prinaša v digitalno oglaševanje? Kako zase ali za svojega naročnika pripraviti učinkovito in celostno kampanjo, ki izstopa med konkurenčnimi in zagotovi želene rezultate? Odgovore na ta in številna druga vprašanja boste dobili na delavnici s predstavnikoma družbe TSmedia, Nino Bohinc, vodjo prodaje ključnim kupcem, in Mariom Koštomajem, skrbnikom ključnih kupcev. Seznanila vas bosta z novostmi v svetu oglaševanja in inovativnimi oglaševalskimi akcijami, ki jih ponuja TSmedia s svojimi medijskimi platformami in digitalnimi rešitvami.

Grem na SEMPL!

Prijave del na tekmovanje Sempler možne le še danes!

In ne pozabite – le še danes, 2. oktobra 2023, do konca dneva imate čas, da svoje medijske projekte prijavite na tekmovanje Sempler in se potegujete za nagrade, ki vas bodo postavile na medijski piedestal!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj