Program letošnje konference medijskih trendov SEMPL, ki bo 28. in 29. novembra potekala v portoroškem hotelu Bernardin, napoveduje izjemen nabor aktualnih tem in trendov z odličnimi mednarodnimi govorci, med katerimi bo tudi norveški urednik, filozof in publicist Erling Kagge, prvi človek, ki je peš dosegel vse tri vrhove sveta: severni in južni pol ter Mount Everest.

“Zaradi nenehne vpetosti v aktualna in na videz pomembna dogajanja v digitalni dobi se preveč z lahkoto distanciramo od miru in tišine ter notranjega bogastva, ki ga prinašata,” je prepričan raziskovalec, podjetnik, pisatelj in založnik Erling Kagge, in dodaja: “V dobi permanentnih šumov in sporočil se dogaja preobilje interakcij, v katerih posameznik izgubi sebe in svobodo. Je le podaljšek informacij, ki ga priklenejo na točno določene perspektive dojemanja zgodb.” Earling, ki je izkusil tišino in hojo, obe neločljivo povezani z ustvarjalnostjo, bo v uvodni temi drugega dne konference o medijskih trendih pojasnil, kaj je tišina, kje jo najdemo in zakaj je, bolj kot kdaj prej, pomembna.

Dvodnevno razkošje vsebin s preobratom v razmišljanju

Sicer pa bo dvodnevno dogajanje ob slovenski obali v programskem delu zaokrožilo več kot trideset domačih in tujih govorcev, oblikovalcev trendov, predvsem na področju medijev, komuniciranja in oglaševanja, ki bodo s kombinacijo glasov in zvokov, kreativnih pristopov, poslovne iznajdljivosti, jasnih ciljev, drugačnim razmišljanjem in vedênjem naši medijski in komunikacijski pokrajini ponudil več kot dobrodošlo svežino.

V osrednjem programu bosta v središču pozornosti predvsem zvok in glas, ki med drugim lahko izboljšata razumevanje medijskih sporočil. Udeleženci se bodo imeli priložnost soočiti z napredno obliko glasovno aktiviranih oglasov, ki temeljijo na dialogu med umetno inteligenco in potrošnikom. Naučili se bodo razširiti svoj način razmišljanja, spoznali, kaj so dobri temelji za inovacije in da se spremembe začnejo z vedênjem. Govorci bodo razbijali marketinške mite, približali milenijce in nova spletna orodja ter ponudili nasvete in trike za večjo uspešnost kampanj vplivnostnega marketinga. Na glavnem odru bo moč spoznati tudi, kaj se lahko naučimo od najučinkovitejših kampanj, kakšni so učinkoviti in kreativni pristopi pri iskanju priložnosti za ustvarjanje prihodkov na spletu, kakšna je optimalna uporabniška izkušnja od prvega klika do nakupa ter kako naj blagovna znamka zapelje potrošniku všečne in sprejemljive post nakupovalne aktivnosti.

Še dobra dva tedna nas loči do enaindvajsete konference medijskih trendov SEMPL, ki bo ob glavnem zagotovila še vsebinsko bogat vzporedni program, ne bo pa manjkalo še priložnosti za mreženje in zabavo. Prijave so še odprte.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj