… komunikacijskega menedžmenta bo letos potekala 29. in 30. novembra v portoroškem Grand Hotelu Bernardin. Organizatorji ob 20. obletnici dogodka obljubljajo odličen program. “Program je tisti del SEMPL-a s katerim smo si prislužili ugled enega najkakovostnejših dogodkov v tem delu Evrope. Zato želimo to okroglo obletnico praznovati tudi s presežki v programskem delu konference”, je povedala Valerija  Prevolšek, predsednica SEMPL-a in direktorica agencije Media Pool.

20. SEMPL obljublja najboljši program do zdaj

Med prvimi razkriti govorniki je belgijec Peter Hinssen, karizmatični vizionar, ki ga v regiji še nismo imeli priložnosti poslušati. Redno se pojavlja kot gost na največjih konferencah in forumih tehnoloških velikanov, kot so Google, Microsoft in Apple. Njegova zadnja knjiga Dan pojutrišnjem (The Day After Tomorrow) pa se uvršča na sezname najboljših poslovnih knjig zadnjega leta. Hinssen bo na SEMPL-u govoril o prihodnosti organizacij in poslovnih modelov.

O tem, kako se znajti v svetu hitrih sprememb, kako obstoječe poslovne strukture in razmišljanje spremeniti za uspeh in rast v ekosistemih, ki se šele razvijajo. Na konferenci bodo med predavatelji tudi Simon Gosling, ki je ustvaril “dom prihodnosti”, eden izmen največjih strokovnjakov za znamčenje na svetu, David Brier, “prodajni šepetalec” Wes Schaeffer in številni drugi strokovnjaki iz tujine in Slovenije. Za več informacij o govorcih in novostih o programu spremljajte SEMPL na družbenih omrežjih.

Konferenco zaznamujejo tudi nagrade Sempler, s katerimi so nagrajeni največji medijski dosežki v regiji

Poleg predavanj, ki bodo razkrila medijsko-komunikacijske trende v regiji, SEMPL organizira tudi delavnice, usmerjene k pridobivanju praktičnega znanja. Mreženja na mednarodni ravni ne zagotavljajo samo zabavni večerni dogodki, temveč si ga lahko zagotovite z nakupom VIP prijavnine, ki med drugim omogoča tudi večerjo s predavatelji. Če želite obiskati konferenco, ne zamudite ‘Early Bird’ vstopnic, ki so na voljo še kratek čas.

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj