Bliža se pomlad, letni čas, ki je mnogim najljubši in najlepši. Narava se začne prebujati in cveteti, zato je pomlad čas, ki ga večina parov najraje izbere za poroko. Če ste med njimi, morda še vedno niste našle tiste ‘čisto taprave’ poročne obleke. Zdi se vam, da se v nobeni čisto zares ne vidite – nobena ni ‘vi’.

Se vam zdi, da preprosto niste tip ženske, ki bi se dobro počutil v snežno beli, do tal dolgi poročni obleki? Nič za to, nobenega razloga ni, da bi slepo sledile tradiciji, če čutite, da to niste ve in ne pristaja vaši osebnosti.

Roko na srce: do tal dolge obleke so vse prej kot praktične in snežno bela barva le redkokateri zares pristaja. Zato ni nobenega razloga, da ne bi izbrale krajše različice v katerem izmed prav tako svetlih, za poroko primernih odtenkov.

Poleg tega, da večina nevest lepše izgleda v nežno bež, krem ali pudrasto-roza odtenkih, so ti tudi manj občutljivi. In nenazadnje: tako obleko boste morda lahko še oblekle za kakšno posebno, slavnostno priložnost. Predstavljamo vam nekaj vse prej kot klasičnih poročnih oblek, ki pa niso nič manj slavnostne.

PREBERITE TUDI: 5 stvari, ki jih ne smete obleči na poroko

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj