Odločitev, da se reinkarniramo, temelji na mnogo dejavnikih. Eden izmed dejavnikov je denimo ta, kaj se duša želi naučiti, na kaj je pripravljena in s kom se želi reinkarnirati. Za našimi življenji je večji načrt, ki smo ga izbrali pred prihodom na Zemljo. Sami izberemo nalogo in čas, da se le-ta sovpada tako, da srečamo naše sorodne duše. Tole so znaki, ki vam kažejo, da ste duša z veliko življenji.

PREBERITE TUDI: 13 znakov, ki vam sporočajo, da Zakon privlačnosti deluje

1. Živite v mestu

Stare duše naj bi za kraj bivanja izbirale mesta. Delno tudi zato, ker so rade z različnimi ljudmi, saj jih navdušuje raznolikost ljudi. Stare duše namreč hitro odkrijejo, da je raznolikost vznemirljiva in energična, zato jih privlačijo urbana središča, ki imajo različne populacije.

2. Že v otroštvu ste bili drugačni

Verjetno ste bili pametnejši in zrelejši od vrstnikov že v ranem otroštvu. Ljudje, ki so že živeli nekaj življenj, so lekcije glede ljubezni in sočutja že osvojili. So zelo intuitivni, empatični in hitro se lahko povežejo s čustvi drugih ljudi. Če ste imeli te vrline že kot majhni, je veliko možnosti, da spadate med stare duše.

3. Želite, da svet postane boljši

Stare duše razumejo, kaj je bistvo življenja in pogosto stremijo v obče dobro. Prizadevajo si za enakopravnost, enakost in socialno pravičnost.

4. Ne počutite se povezani s svojim telesom

Ljudje, ki so živeli veliko življenj, se ne čutijo ali definirajo kot fizično telo, saj se podzavestno zavedajo, da so prej živeli v drugačnih oblikah in v drugih telesih. Morda se ne posvečate svojemu videzu ali celo čutite, da vaše telo nima nič z vami.

5. Verjamete, da smo vsi enaki

Napredne duše verjamejo, da na dušni ravni ni ras ali spolov. Ljudi zato nikoli ne delijo po fizičnem izgledu, temveč po njihovi notranjosti.

6. Obožujete potovanja

Če ste po srcu nomad ali obožujete potovanja, je to zato, ker vam je jasno, da vaš trenutni dom ni vaš edini dom. Stare duše čutijo, da morajo potovati in raziskovati druge kulture.

7. Željni ste znanja, modrosti in resnice

Naravno vas privlačijo intelekt, modrost, filozofija in različne vede. Za staro dušo, neresni, površni življenjski slogi nimajo nič pomena ali vrednosti, ker se njihova lastna pot do razsvetljenja aktivno išče skozi modrost, srečo in resnico.

8. Vidite s širše perspektive

Stare duše vedo, kako gledati na življenje: z distance in s širše perspektive. Naše življenje je le del nečesa večjega. Težave jemljejo kot nekaj kar pride in mine.

9. Razumete, da je življenje kratko

Stare duše vedo, da je potrebno izkoristiti vsak trenutek in čas preživljati kakovostno.

10. Niste materialist

Stare duše so osredotočene na vse drugo, le na materializem ne. Bolj kot socialni status jim pomeni narava.

11. Počutite se stare

Radi imate mirne in sproščujoče stvari. Morda se celo počutite, da imate manj energije kot drugi.

PREBERITE TUDI: Znaki, ki vam sporočajo, da boste kmalu spoznali sorodno dušo

[socialpoll id=”2541250″]

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj