Ob prihajajočem jesenskem mrazu in turobnem vremenu ter vonju vročih čokolad in kav z raznimi aromami, ki se širijo po zraku, se avtomatsko pojavi potreba, da bi se udobno namestili v debele pletenine, prižgali dišečo svečo ali himalajsko lučko in vzeli v roke dobro knjigo.

Tudi pri ljubiteljicah trendov se barvne palete spreminjajo od pastelnih in neonskih barv, ki jih povezujemo s poletjem, k odtenkom lakov za nohte, ki so globlji, temnejši in bolj jesenski.

Kar zadeva druge trende za nohte jeseni 2023, vrhunski strokovnjaki v industriji napovedujejo kar nekaj nepričakovanih videzov, ki bodo morda nekoliko bolj presenetljivi …

Naravni, sijoči nohti

Nevtralen lak z visokim leskom bo na vašem edinstvenem tonu kože ustvaril vzdušje “vaših nohtov, a boljših”. Torej urejen in uglajen videz, kakršnega nosijo kraljeve ženske – z njim torej nikoli ne morete zgrešiti.

Opečnato-rdeča

Jesen v barvno paleto nohtov – in seveda tudi oblačil – vnese veliko topline. Barva, ki je med oranžno in rdečo, resnično odraža občutek jeseni.

Črna češnja

Ko gre za trende v manikiri, so črno-rdeči nohti nedvomno vrhunski videz, ki je vedno ‘in’ – gre namreč za večno klasiko.

Magnetno

Ko gre za trendovske manikire, magnetno prihaja in odhaja – tokrat je ponovno ‘in’. Kar se tiče barvo, bodo prevladali rjavi, zeleni, rjasto oranžni in rdeči magnetni odtenki.

Odtenek buč z visokim leskom

Ker je nešteto zvezdnic – med njimi Hailey Bieber, Kylie Jenner in druge – še vedno navdušenih nad nežno glazirano vibracijo, bodo kromatični odtenki bučno oranžne barve – kot je najnovejša manikira Halle Bailey – zagotovo stalnica jeseni 2023.

Smaragdno zelena

Letošnja jesen je idealen čas, da svoje nohte obarvate z elegantnimi, bogatimi, smaragdno navdihnjenimi odtenki temno zelene barve.

Črno

Ko ste v dvomih, s črnim lakom za nohte res ne morete zgrešiti, saj je ta odtenek neskončno eleganten. Olivia Rodrigo je znova dokazala, da je oboževalka tega odtenka laka, saj ga ni nosila le na rdeči preprogi na podelitvi nagrad VMA 2023, temveč se je za odtenek odločila tudi na naslovnici svojega drugega albuma GUTS.

Jesenska Barbie roza

Medtem, ko vroče rožnate manikire res sodijo le v poletje, se bodo živahni odtenki rožnate v jesenskih mesecih še naprej pojavljali na nepričakovane načine (kot na primer ta kromirana različica).

Rdeča

Barva, ki je ni treba posebej predstavljati – je namreč večna klasika, s katero nikoli ne moremo zgrešiti. Pazite, le, da izberete ustrezen podton za svojo polt. Poleg tega rdeči odtenki predstavljajo “izjemno, žensko moč”. Kylie Jenner je na primer v svojem rdečem obdobju, saj je nedavno delila svoje rdeče nohte.

Bleščičasto

December je tik pred vrati, zato boste morda želeli čim prej nabaviti nekaj bleščečih se barv lakov za nohte. Bleščičasti odtenki so popoln prehod iz jeseni v blišč praznične sezone.

Vibracije karamele, čokolade in kave

Poleg čokoladno rjave (in celo vedno bolj priljubljenega trenda “latte makeup”, s katerim so obsedene zvezdnice) so to sezono povsod opazni tudi ‘latte’ nohti. Pomemben trenutek visoke mode? Blake Lively se je nedavno udeležila modne revije Michael Kors Spring 2024 z manikiro v barvi konjaka.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj