Ženske smo – jasno – posebna bitja. Poleg tega, da smo lahko zelo zanimive, pa imamo tudi skrita orožja, nad katerimi moški ponorijo. To so stvari, nad katerimi so moški navdušeni.

PREBERITE TUDI: Znaki, ki vam sporočajo, da boste kmalu spoznali sorodno dušo

1. Osebnost

Moški so priznali, da je osebnost tista, ki zelo privlači in zaradi katere uživajo v družbi ženske. Moškim so všeč različne osebnosti; nekateri obožujejo smisel za humor, zaradi katerega se lahko do onemoglosti smejijo in zabavajo, drugim bosta všeč inteligenca in modrost, zaradi katerih bodo pogovori lahko potekali dolgo v noč. Tako je, če imate zanimivo osebnost, to lahko moškega naravnost obnori.

2. Vonj

Vsak človek ima svoj, drugačen vonj. Človekov vonj vsebuje tudi feromone, zato ne bodite presenečeni, če se bo našel moški, ki bo oboževal vonj vaših ponošenih oblačil ali vas med objemom neumorno vonjal: mešanica parfuma, vašega naravnega vonja in sveže opranih oblačil mu lahko pusti vtis.

3. Pohvala

Moški iščejo potrditev. Povsem jih bo obnorelo, če jim boste dali pohvalo ali kompliment. Presenetite ga in mu povišajte ego.

4. Urejeni nohti ali pričeska

Večina moških obožuje urejene ženske; damsko urejeni nohti, lepa pričeska in brezhibno naličen obraz so dejavniki, ki obnorijo moške.

5. Posteljne sposobnosti

Ni skrivnost, da boste moškega navdušile z dobrimi posteljnimi sposobnostmi. Moškega bo navdušila ženska, ki se bo zanj potrudila.

6. Distanca

Moške bo prej obnorela rahlo nedostopna ženska, kot pa ženska, ki mu daje vso svojo pozornost. Naredite distanco in ga s tem še bolj privlačite.

7. Samozavest

Samozavest, odločnost in samostojnost so vrline, ki bodo moškemu povzročile hitrejše bitje srce. Moški imajo radi močne ženske (če se jih le ne bojijo, a to je že druga zgodba).

8. Vaš slog oblačenja

Če imate dober slog oblačenja in s tem tudi urejen videz privlačne ženske, ste zmagali. To je tisto, kar moškim zašibi kolena.

9. Skrivnostnost

Moškega boste povsem omrežile, če boste skrivnostne – če boste uganka, ki jo mora rešiti.

10. ‘Napake’ na telesu

Moškemu bo lahko najbolj všeč to, kar je vam na sebi najmanj: brazgotine, lepotne pike, morda celo prikupne gubice.

11. Vaša ženstvenost

Moškega bo, kakopak, privlačila vaša ženstvenost in vse kar sodi zraven: moč in hkrati ranljivost, samozavest in hkrati bitje, potrebno varnosti, urejen, ženski videz in ženska energija.

PREBERITE TUDI: 13 očitnih znakov, da flirta z vami

[socialpoll id=”2541096″]

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj