Razlike med dekletom in ženskami se lahko merijo tudi v načinu razmišljanja, govorjenja, obnašanja in načina življenja. Dejstvo je, da dekleta in ženske nimajo enakega pogleda na svet in na življenje. Dekle je lahko najti, malo večji izziv pa je najti pravo žensko.

PREBERITE TUDI: Prave razlike med privlačnostjo in lepoto

1. Dekleta se oblačijo izzivalno; ženske vedo, da privlačnost prihaja od znotraj

Dekleta mislijo, da bodo bolj privlačna, če bodo pokazala več gole kože, medtem ko se ženske znajo obleči elegantno in okusno in s tem tudi bolj privlačno; hkrati izžarevajo karizmo.

2. Dekleta gredo ven in se ga napijejo; ženske poznajo svoje meje (in se prav tako zabavajo)

Samo dekleta so zmožna popiti veliko preveč alkohola, kar jih vodi v nekontrolirano vedenje. Ženska pozna svoje meje, in ve, koliko lahko spije, da se ima še pod nadzorom.

3. Dekleta gledajo resničnostne šove ali limonade; ženske berejo knjige

Seveda tudi ženske gledajo televizijo, a izbirajo kakovostne vsebine, še raje pa izberejo branje dobre knjige. Dekleta gledajo suhoparne in poneumljajoče vsebine, ki jim kradejo čas.

4. Dekleta pričakujejo, da moški plača večerjo; ženske so finančno neodvisne

Dekleta od moških pričakujejo razvajanja in darila. Želijo, da moški poravnajo vse račune na zmenkih. Prava ženska je finančno neodvisna in samostojna. Seveda je običajno in kavalirsko, če želi moški poravnati račun, a prava ženska ve, da ga mora kdaj tudi ona, saj s tem pokaže svojo finančno neodvisnost in to, da od moškega ne potrebuje denarja, temveč ljubezen in spoštovanje.

5. Dekleta naročijo solato; ženske naročijo, karkoli želijo

Tudi ženske sicer jedo solato, ne bodo pa nikoli naročile zdravega obroka samo zato, ker želijo moškemu pokazati, da zdravo živijo. Dekleta jedo zdravo, ker želijo pokazati okolici, da imajo zdrav življenjski slog; ženske jedo zdravo, ker skrbijo zase in spoštujejo svoje telo.

PREBERITE TUDI: Si Alfa ali Beta ženska?

6. Dekleta pričakujejo, da jim bo moški bral misli; ženske vedo, da to ni mogoče

Dekleta rada trmarijo in od svojih moških pričakujejo, da bodo kar sami ugotovili, kaj jih tare in kaj so storili narobe. Ženske so že davno spoznale, da to pač ni mogoče. Svojim moškim odprto in iskreno povedo, kaj jih moti.

7. Dekleta komaj čakajo, da objavijo romantični  ‘selfie’ z zmenka; ženske za to nimajo časa

Dekleta komaj čakajo, da spremenijo status zveze in objavijo romantično fotografijo s svojim partnerjem. Ženske se s tem ne obremenjujejo, saj so zaposlene s tem, da živijo svoje življenje v realnosti.

8. Dekleta se trdno držijo svojih prepričanj; ženske so odprte za nova dognanja

Dekleta veliko dajo na to, kar že vedo in poznajo. Pasivno čakajo, da jim življenje prinese kaj novega. Ženske vedo, da nova znanja in moč pridejo le z izkušnjami, dobrimi ali slabimi, saj le na ta način človek lahko osebnostno raste.

9. Dekleta govoričijo v prazno; ženske zanimajo intelektualni pogovori

Dekleta lahko veliko klepetajo in govorijo o ‘vele pomembnih’ stvareh, kot so vreme, trači ali nakupovanje. Resnejših tematik ne poznajo in o njih ne oblikujejo svojega mnenja. Ženske obožujejo intelektualne in produktivne pogovore.

10. Dekleta potrebujejo heroja, ki jih bo rešil; ženske so prave bojevnice

Ženske ne potrebujejo nikogar, ki bi jih rešil, saj imajo sposobnost, da se borijo in znajdejo same. Tega so sicer sposobna tudi dekleta, a le-ta raje igrajo žrtve, in čakajo, da bo nekdo naredil nekaj namesto njih.

PREBERITE TUDI: 10 razlogov, zakaj se moški bojijo močnih žensk, ki znajo razmišljati in čutiti globlje

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj