Ta zemeljsko znamenje je znano po tem, da daje naravi neizrekljivo željo po ljubezni in po tem, da bi bili ljubljeni. Rojeni so v času od 23. avgusta do 22. septembra.

5 pozitivnih lastnosti device

Najbolj zavidljive lastnosti Device razkrivajo, da je to horoskopsko znamenje zagotovo tisto, ki si ga želite v svojem krogu prijateljev. Device so zasidrane z zemeljskim elementom, znane po svojem praktičnem pristopu do življenja, ki se kaže v teh lastnostih osebnosti:

1. Logična

Devica bo sprejela vse možne elemente razmišljanja, preden se bo odločila. Ne marajo se zmotiti, zato bodo pogledali na vse strani, preden bodo rešili težavo.

2. Delavna

Devica ve, da dobre stvari pridejo tistim, ki jih zaslužijo, zato si bodo prizadevali, da bodo dobili vse, kar si želijo. Pogosto bodo imeli neprespane noči, da bi pravočasno opravili vse svoje delo. Njihovo trdo delo ne ostane neopaženo in mnogi občudujejo predanost, ki jo imajo device.

3. Zvesta

Če imate romantično mesto v življenju device, vam bodo pokazali, da so eno najbolj predanih znamenj. Nikoli vas ne bodo pustili na cedilu in imeli boste oči le zanjo. Njihova ljubezen je neskončna in vedno bodo ostali zvesti.

4. Prijazna

Device so eno najslajših znamenj, ki obstajajo. Vedno so napolnjene z ljubeznijo in naklonjenostjo. Njihova srca ostajajo prijazna in ponižna, saj v življenju vedno skušajo pomagati.

5. Odgovorna

Če date navodila Devici, bodo najverjetneje pozorni na podrobnosti in sledili navodilom.Uživajo, če so odgovorni in nočejo nikogar izneveriti. Želijo si le, da bi bila oseba, ki jim je dala navodila, nanje ponosna.

5 negativnih lastnosti device

1. Kritična

Dobre so v kritičnem razmišljanju, znane pa so tudi po tem, kako kritično gledajo na druge. Ne da bi sploh upoštevale, kako razsodne so, se včasih počutijo, kot da se ljudje ne trudijo dovolj, oziroma vsaj ne toliko kot se one.

2. Trmasta

Ko ima Devica vizijo, kaj si želijo, jih nihče ne more prepričati drugače.

3. Preveč zahtevna

Device radi skrbijo, da so vsi okoli njih vedno srečni. To jih pripelje do tega, da se potisnejo do zadnjega atoma moči. Lahko pozabijo nase in njihove potrebe, da bi ugajale drugim, kar postane zelo nezdravo.

4. Pretirano neodvisna

Device uživajo v tem, da delajo same, tudi če pomoč resnično potrebujejo. Raje bi poskusili vse, kar znajo, preden bi prosili za pomoč.To je zato, ker so zelo samostojni in ne želijo nadlegovati ljudi.

10. Izbirčna

Device so radi natančne pri svojih odločitvah in imajo točno določeno podobo za skoraj vse, naj si bodo to moški, hrana ali celo vrste televizijskih oddaj, ki jih bodo gledali. Njihova izbirčnost jim preprečuje, da bi šle s tokom življenja.

PREBERITE TUDI: Ženska, rojena v nebesnem znamenju device, je pravi zalogaj

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj