­

Pojem modnosti se vse bolj seli tudi izven modne galaksije, zato lahko poleg oblačil, torbic, čevljev in drugih modnih dodatkov k najbolj modnim stvarem ta hip prištejemo tudi tehnične naprave, revije in knjige, svojevrstne načine izražanja, blagovne znamke in celo kraje.

1. BlackBerry in iPhone

Težko se je pravzaprav odločiti, kateri izmed omenjenih dveh je bolj priljubljen, saj ima vsak svoj krog privržencev. Dejstvo pa je, da sta oba nepogrešljiva v delovnem okolju, ki se vrti okrog mode in verjetno tudi na drugih področjih. ‘Smart’ mobilni telefoni so namreč povsod pripravljeni na predvidljive in nepredvidljive situacije v katerih se znajdejo modno ozaveščeni. Trenutek inpiracije enostavno ujamejo v sliko in jo še isti hip posredujejo prek maila ali delijo na Twitterju.

10_najbolj_modnih_blackberry_iphone

2. T-shirt

Tako navadna in tako nepogrešljiva. Navadna majica v obliki črke T, ki je ravno prav prilegajoča se in še vedno dovolj ‘oversized’, je že nekaj sezon nujen kos v garderobi vsake dame in gospodiča. Zelo enostavno jo namreč kombiniramo povsod: k usnjenim hlačam, dolgim prosojnim krilom, pod krzneno ali usnjeno jakno. Klasične bela, črna in siva so zakon.

10_najbolj_modnih_t_shirt

10_najbolj_modnih_t_shirt_models

3. Starbucks

Pri nas žal nimamo te sreče, da bi okusili slastne kave in kavne napitke Starbucks, tisti pa, ki redno zahajajo v tuje prestolnice, bodo potrdili, da brez Starbucksa ne začnejo dneva. Med največjimi privrženci so tudi modne ikone, manekenke in modni blogerji, ki se s slik na svojih blogih redno smehljajo držoč belo Starbucks embalažo. V grande velikosti.­

10_najbolj_modnih_starbucks

3 KOMENTARJI

  1. Iphone je zame \”a must\” in odkar sem ga dobila ga ne zamenjam za noben telefon več.
    Starbucks pa čakam da pride v SLO oz. če bodo finance dovoljevale bom ga enkrat v prihodnosti sama odprla. 🙂
    Krzna, tudi umetnega, ne nosim…majčko pa itak skoraj vsak dan 😀

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj