4. Alexa in PS1

Mulberry je svojo vintage inspirirano torbico poimenoval po svoji muzi Alexi Chung, medtem ko sta Proenza Schouler za svojo izbrala kar kratico PS1. Obe sta v retro stilu, priročni in seveda najbolj modni ta hip. Tako vsaj pričajo ramena premnogih modelov na katerih se zibata. Alexa je po novem tudi tigrasta, PS1 pa krasijo jesenske barve. Katera vam je ljubša pa odločite sami.

10_najbolj_modnih_mulberry_alexa

10_najbolj_modnih_ps2

5. Vogue

Težko je reči, katera izdaja kultne revije je bolj priljubljena in čeprav v ospredje čedalje bolj prihajajo izdaje iz eksotičnih krajev kot je npr. Indija, je prav Pariška verzija z izdajo novemberske številke obeležila 90-letnico izhajanja. Ta je priljubljena tudi zaradi visoko kakovostnih in skoraj že umetniških modnih editorialov ter urednice Carine Roitfeld. Vogue Paris torej ne sme manjkati na nobeni nočni omarici, četudi ne znate niti besede francosko.

10_najbolj_modnih_vogue

6. Tattoo

Tattoo je poseben način individualnega izražanja, ki se je iz bikerskih srečanj preselil tudi na modne brvi. Svoj prispevek tattoojem smo lahko videli že med kolekcijami za pomlad/poletje 2010, ko so pri Chanelu ustavrili linijo začasnih tattoojev ali pri Jean-Paul Gaultierju, ki je modele opremil s svojim imenom. Danes manekenke nosijo pomenljive napise in prikupne risbice, med katerimi je zelo pogosto pero.

10_najbolj_modnih_tattoo
(Foto levo: caroline.feber.se)

7. Twitter

Slavni dobesedno ne morejo živeti brez Twitterja, tja pa se seli tudi vse več modnih novic in aktualnega obveščanja. Tako je naprimer priljubljena veriga trgovin H&M objavila novičko o novem sodelovanju z modno hišo Lanvin, ki se je prek Twitterja razširila kot strela z jasnega na vse konce sveta. Na Twitterju pa najdemo tudi druge blagovne znamke, modne revije, blogerje, manekenke, oblikovalce, skratka vse, ki sooblikujejo modni vrvež.

10_najbolj_modnih_twitter

10_najbolj_modnih_twitter_2

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj