Praznik zaljubljencev se bliža in tudi, če ga ne praznujete, si takrat privoščite kakšen poseben zmenek in se tako sprostita v dvoje.

Kulinarična turneja

Pomislite na hrano, ki jo oba obožujeta (na primer tacose, pico, morda rižote, solate, …), nato pa v vašem kraju poiščita lokale, ki jo ponujajo, jih preizkusita in na koncu izberita zmagovalca. Bolje je, da preizkušata na malo in si v vsakem lokalu privoščita kakšen prigrizek, lahko pa v enem predjed, v drugem glavno jed in v zadnjem sladico.

Večer v muzeju

Morda je idealno, da večer preživita v muzeju. Poglejte, če muzeji v vaši okolici ali večjem kraju, ponujajo možnost večernega obiska in imajo za valentinovo tudi kakšne posebne dogodke.

PREBERITE TUDI: Ti horoskopski pari so najbolj strastni in močni 

Športni dogodek

Če sta športna navdušenca, se skupaj udeležita kakšne športne tekme. Navijata lahko vsak za svojo ekipo.

Pica party .. v postelji

Ta je pa filmska – privoščita si pico, ki jo bosta pojedla kar iz škatle in si medtem ogledala dober film! Romantika pozna različne oblike in načine.

Spa večer

Malo prej končajta z delom in si privoščita sproščujoč spa popoldan, ki se bo prevesil v večer. Ni boljšega kot savnanje in masaža v dvoje.

Drsanje

Morda vaju večer drsanja spomni na otroške dni, čas, da se malo razgibata, pa bo tudi dobro izkoriščen. In ne pozabita na zabavo po drsanju ter kakšen vroč napitek.

Glasba v živo

Okoli valentinovega je v vaši bližini zagotovo nekaj koncertov. Živa glasba bo obema dobro dela.

Glamping pobeg

Ker je čas neprimeren za kakšno kampiranje, si omislita glamping. Gre za luksuzen način kampiranja v modernih hiškah, ali v kakšni drugi namestitvi z vsem udobjem, ki pa jo obkroža mirno naravno okolje.

Počitek v bližnjem hotelu

Ni potrebno daleč, da bo valentinovo nekaj posebnega. Privoščita si počitek v bližnjem hotelu (z jakuzzijem), zajtrkom v postelji … in vse vaju bo spomnilo na vajine sladke prve dni.

Večerja za prijatelje

Če bi rada praznik ljubezni delila s prijatelji, bližnje povabita na večerjo. Že ob pripravi hrane se bosta družila in zabavala.

Foto: Pinterest

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj