Princesa Walesa je zapustila londonsko kliniko na isti dan kot kralj Charles, le da je njega ujelo več kot 20 fotoreporterjev.

Hospitalizacija valižanske princese je bila zavita v tančico skrivnosti, odkar je Kensingtonska palača pred več kot dvema tednoma sporočila, da je bila sprejeta na londonsko kliniko zaradi “načrtovane operacije”.

Med 14-dnevnim bivanjem Kate v zasebni bolnišnici se je pojavila le ena fotografija obiska valižanskega princa, kar je v popolnem nasprotju s številnimi posnetki kraljice Camille med tridnevnim bivanjem kralja Charlesa v isti zdravstveni ustanovi.

Kate in njen svak sta bila odpuščena še isti dan. Medtem ko je odhod kralja Charlesa posnelo več kot 20 fotografov in filmskih kamer, Kate niso posneli niti enkrat.

Kako ji je uspelo oditi, ne da bi jo kdo posnel? Kraljevi fotograf James Whatling, ki je bil istega dne na londonski kliniki in je posnel odhod kralja Charlesa, je delil svoje misli.

James je slišal, da se je Kate morda neopaženo izmuznila s svojo osebno asistentko Natasho Archer, ki je bila edina članica Kateine ekipe, ki so jo na dan odhoda fotografirali. 36-letnico, ki za princeso dela že več kot 10 let, so ujeli za volanom njenega avtomobila, ko je prevažala več cvetlic, rastlin in darilnih vrečk, verjetno nazaj v Adelaide Cottage.

Emily Nash je dejal: “Nekateri pravijo, da je bila valižanska princesa na zadnjem sedežu avtomobila, vendar sem preučil sliko in je ne vidim.”

James ima svojo teorijo o tem, kako bi se Kate lahko “odpeljala, ne da bi jo kdo nadlegoval”. Pravi: “Vse, kar so morali storiti, je, da so valižansko princeso posadili v avtomobil, ki ni bil prepoznaven kot kraljevo vozilo. Harry in Meghan sta uporabljala neoznačene prevoznike za ljudi – nekaj takega bi bilo udobno.”

PREBERITE TUDI: Po skoraj dveh tednih po zahtevni operaciji je Kate Middleton doma

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj