Cindy Crawford in Randej Gerber praznujeta 25. obletnico: “Ne morem si predstavljati življenja brez tebe!” je dejala.

Nekdanja supermanekenka je objavila serijo fotografij s poroke, ki je bila leta 1998, vključno z bližnjim posnetkom nasmejanih mladoporočencev; fotografijo, na kateri plešeta na plaži; in posnetkom neveste in ženina iz zraka, na katerem sta obkrožena s poročnimi gosti.

Na drugi fotografiji Crawford in Gerber režeta poročno torto, na zadnji pa sta bosa plešeta – on v preprosti beli srajci, ona pa v beli čipkasti mini obleki Galliano, ki jo je dopolnila s šalom kreatorja Valentino.

“Danes pred 25 leti sva se z Randejem poročila v Ocean Clubu na Bahamih,” je Cindy napisala ob fotografijah. “To je bila popolna poroka, ki jo je posnel @arthurelgort. Preživela sva čudovit konec tedna, obkrožena z družino in prijatelji, in praznovala najino ljubezen.”

Dodala je še: “Vse bi ponovila v trenutku.”

Crawford, ki je nedavno šla na dvojni zmenek z Gerberjem, njuno hčerko Kajo Gerber in njenim izbrancem Austinom Butlerjem, je nadaljevala svojo čestitko. “Čestitam nam, da smo preživeli 25 let. Bila sva blagoslovljena na toliko načinov, zlasti z najinima otrokoma @presleygerber in @kaiagerber.”

“Rada bi tudi priznala, da je življenje tudi ob vseh blagoslovih polno vzponov in padcev ter izzivov,” je zapisala ustanoviteljica podjetja Meaningful Beauty. “Ponosna sem na to, kako sva skupaj krmarila skozi življenje – eden pri drugem sva iskala moč in tolažbo. Bila si moj najboljši prijatelj in opora, zato si življenja brez tebe ne morem predstavljati.”

“Srečno obletnico @randegerber!”

Par se je poročil v klubu Ocean Club v Nassauu, kjer je nastopila takrat zelo priljubljena lokalna skupina Baha Men, ki je leta 2000 prejela nagrado grammy za pesem “Who Let the Dogs Out”.

Zasebne poroke zvezdnikov se je udeležilo okoli 90 gostov, ki so jih postregli z morskimi sadeži, testeninami in pečenko, nato pa so uživali v Cindyjini najljubši torti iz treh vrst korenja. Dogodek je posnel priznani modni fotograf Arthur Elgort (oče Ansela Elgorta).

“To je bila najpreprostejša poroka, kar sem jih kdaj naredila,” je o poroki povedala cvetlična dekoratorka Michelle White, za katero je priskrbela šopke dendrobijevih orhidej in frangipanijev ter domače bugenvileje, hibiskuse in liste monstere, ki so krasili sprejem.

PREBERITE TUDI: Nekdanja manekenka odkrito priznala, da zavida lastni hčerki

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj