… novo obsesijo, ki je popolno nasprotje: to so ustnice, polne bleščic. Tako so Chrissy Teigen, Shay Mitchell in druge postale popolnoma navdušene nad novo pogruntavščino make-up artistke Pat McGrath.

Make-up artistka Pat McGrath je delala že praktično z vsemi super manekenkami, od lepotic devetdesetih kot je Naomi Campbell, do novink, obrazov družabnih medijev kot je Bella Hadid. Tako njeni izdelki lepšajo obraze zvezdnic, manekenk in navadnih smrtnic po celem svetu, zadnji hit pa so palete za ustnice Lust 004, ki so na voljo od septembra dalje.


Shay Mitchell

Na lansiranju novih izdelkov, ki vključujejo šest mat šmink, štiri bleščičaste in glos, so jih omenjene zvezdnice tudi preizkusile. Sicer gre za videz, ki sta ga Bella Hadid in Taylor Hill že nosili na modni reviji Versace jesen 2016. pat McGrath pa je delila videe svojih muz kar na Instagram. Chrissy Teigen tako nosi odtenek Vermillion Venom in Bloodwine paleto, ki skupaj ustvarita bleščičast vampy videz.


Chrissy Teigen

Jenna Dewan pa se je odločila za živahnejšo rdečo, ki jo je delila na Snapchatu. Zvezdnica je kar zavzdihnila, ko se je zagledala in dejala “Ni besed, da bi povedala, kako obožujem ta videz.” Tudi Shay Mitchell je dobila svoj paket – McGrath ji je nanesla Bloodwine za neverjetno glamurozen videz.
Od septembra dalje so na voljo na Sephora.com.


Jenna Dewan

Kako ti je všeč ta videz, bi ga nosila?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj