Gabrielle Union je razkrila, da je prvega otroka dobila šele v svojih 40 letih.

Gabrielle in njen mož Dwyane Wade sta novembra 2018, ko je bila stara 46 let, Wade pa 36, prek nadomestne matere dobila hčerko Kaavio James.

V videoposnetku na Instagramu, ki ga je delila 5. oktobra, je Gabrielle dejala, da jo pogosto sprašujejo, ali je bilo “vredno” imeti otroka pozneje v življenju. V kratkem posnetku je razmišljala o svojem odgovoru in pojasnila: “Veliko je stvari, ki so povezane s tem odgovorom, ampak na kratko: prekleto da, bilo je vredno.”

Igralka je dejala, da ji je materinstvo spremenilo življenje na toliko čudovitih načinov in da si želi, da bi to “storila prej”, da bi imela več časa za hčerko in kot mati.

“Toda zame sem postala mama ob pravem času, ker sem bila ozdravljena in sem se zavezala k večnemu zdravljenju, tako, da nisem prenesla vseh teh generacijskih travm na Kaavio,” je nadaljevala. “Če bi bila dan mlajša, npr. 10, 15, 20 let prej, bi na svojega otroka prenesla veliko preveč travmatičnih stvari.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gabrielle Union-Wade (@gabunion)

50-letna igralka je dejala, da pred svojim ozdravljenjem “ni bila na mestu”, da bi ustrezno poskrbela zase in za otroka. Dodala je: “Zato je bilo zame to absolutno vredno. Ona je najboljša stvar, ki se mi je kdajkoli zgodila.”

Unionova je tudi mačeha Wadeovih treh otrok iz prejšnjih razmerij.

Wade si z nekdanjo ženo Siohvaughn Funches deli 21-letnega sina Zaira in 16-letno hčer Zayo. Devetletnega sina Xavierja ima tudi z zvezdnico serije Košarkarske žene Ajo Metoyer. Nekdanji zvezdnik lige NBA je tudi zakoniti skrbnik svojega nečaka, 21-letnega Dahveona Morrisa.

PREBERITE TUDI: Čedalje več žensk ima otroke po 40. letu

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj