… letos počastil župan mestne občine Ljubljana g. Zoran Janković.

Svoje, ne samo komunikacijske, pač pa predvsem podjetniške sposobnosti, je v nadpovprečne poslovne uspehe pretvoril že v času upravljanja družbe Mercator, d.d., ki jo je vodil med letoma 1997 in 2005. Skoraj natanko leto dni po nekrivdni razrešitvi z mesta predsednika uprave, je bil z veliko večino glasov v prvem krogu izvoljen za župana prestolnice. Sledilo je še pet zaporednih zmag v prvem krogu in tako mesto uspešno vodi še danes.

V pogovoru s Petro Kovič bo spregovoril o tem, kako je kot župan glavnega mesta Slovenije postavil nove temelje tako na nivoju komuniciranja z občani, interni komunikaciji z zaposlenimi kot tudi odnosi z mediji in drugimi javnostmi. Nenazadnje se je ravno slogan Ljubljane kot najlepšega mesta na svetu ravno zaradi njega globoko zasidral v srca ne samo Ljubljančanov, pač pa Slovencev na sploh.

Da je komunikacija temelj uspešnega delovanja, priča tudi podatek, da se je z njim doslej samo na dnevih odprtih vrat za meščane, ki potekajo vsak prvi torek v mesecu, srečalo več kot 32.000 ljudi. Udeleženci SEMPLA bodo to številko lahko še dodatno zvišali. Pogovoru o njegovem doprinosu k močni blagovni znamki mesta Ljubljana bo namreč sledil še kratek Q&A, kjer mu bo občinstvo lahko zastavilo nekaj vprašanj.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj