… zadnji košček čokolade. Najpomembnejše je, da je zelo vreden zaupanja. Tukaj je nekaj razlogov, zakaj veste, da mu lahko zaupate svoje življenje.

1. Vedno drži svojo besedo

Za razliko od nekaterih moških, ki govorijo eno stvar, potem pa naredijo nekaj povsem drugega, se vaš moški nikoli ne odreče svojim obljubam. Če se je zavezal, da se bo družil z vami in vašimi prijatelji, veste, da bo tam in si ne bo izmislil izgovora v zadnjem trenutku, ko ga prijatelji povabijo na ogled končnice v lokalnem baru.

2. Vedno je bil iskren glede svojih občutkov

Splošno znano je, da moški pogosto skrivajo svoja čustva in o njih raje ne bi razpravljali. Veste, da lahko svojemu moškemu zaupate, ker je iskren glede tega, kako se počuti, ne glede na to, ali gre za določeno TV-oddajo ali resnejšo zadevo, kot je njegov nedavni prepir s tesnim prijateljem.

3. Odkrito govori o svojih bivših

Ne boji se razpravljati o preteklih razmerjih in deliti stvari, zaradi katerih bi se drugi moški lahko počutili preveč ranljive. Ker se v vaših pogovorih občasno neizogibno pojavljajo stari plameni, se ne izogiba težkim vprašanjem in ve, da je poštenost najboljši odgovor.

4. Z vsem srcem vam zaupa

Ko mu poveste, da greste ven na ženski večer, vam ni treba skrbeti, da bi vas zasul z njegovimi sporočili, ki sprašujejo o vsakem vašem gibu. Zaupa vaši presoji in ne kaže ljubosumja, ko nista skupaj.

5. Ima tesne prijatelje

Eden od zanesljivih znakov, da je vreden zaupanja, je, da ima nekaj tesnih prijateljev, ki jih pozna že dolgo in mu tudi zlahka zaupajo. Za razliko od moškega, ki ima veliko skupino znancev.

6. Nikoli ne sodeluje pri obrekovanju

Morda je enostavno, zlasti na mestih, kot je služba, pasti v začaran krog dohitevanja najnovejših tračev ali škandala. Vaš moški se raje izogne ​​temu nezdravemu vedenju in noče sodelovati v mlinu govoric.

7. Nikoli ne pretirava

Kadar koli pripoveduje zgodbo, veste, da se je spominja podrobnosti za podrobnostmi. Njegova sposobnost, da se drži resnice, je nekaj, kar je pri njem zelo občudovanja vredno – medtem ko so mnogi drugi moški pogosto v skušnjavi, da pretiravajo z zgodbo, da bi se pokazali.

8. Vedno je točen

Priti pravočasno je lahko dober pokazatelj, da je oseba zanesljiva tudi v drugih delih svojega življenja. Biti točen pomeni, da mu je mar za čas drugih ljudi, še posebej za vaš, in fantje, ki so skrbni, so bolj verjetno vredni zaupanja.

PREBERITE TUDI: Tako gradite zaupanje v svojem razmerju

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj