Jennifer Lopez in Ben Affleck naj bi bila v svojem zakonu na “dveh popolnoma različnih straneh”, medtem ko se govori, da se približujeta ločitvi.

“Jen in Ben imata težave v zakonu,” je povedal vir. “Težave so se pojavile pred nekaj meseci, ko je Jen začela povečevati delovne obveznosti in se pripravljati na turnejo.”

Po navedbah informatorja je pevka pesmi “On the Floor” “zelo osredotočena na delo”, saj naj bi začela svojo turnejo “This is Me … Now: A Love Story” prihodnji mesec v Orlandu na Floridi.

Čeprav so 54-letno Lopezovo v torek nedavno opazili pri iskanju hiše v Los Angelesu v Kaliforniji, je vir zatrdil, da je zgolj iskala naložbeno nepremičnino. Drug vir pa je povedal, da 51-letni Affleck trenutno živi v ločeni hiši.

Prav tako so trdili, da par z A-liste še ni pripravljen vreči puške v koruzo, saj je drugi ponovil, da se trudita za svoj zakon. Po navedbah Affleck in Lopezova obiskujeta tudi terapijo za pare.

“Ben do neke mere verjame v terapijo in je pripravljen biti dober partner pri sodelovanju z odprtimi mislimi, čeprav sovraži celoten ponižujoč proces,” je za omenjeno revijo povedal eden od informatorjev.

“Uspeha tega zakona ne bo nikoli meril po tem, kaj se bo zgodilo v terapevtovi pisarni. Poleg tega ima večjo toleranco do konfliktov in tega, da se mora boriti, da bi dosegel svoje, kot povprečen moški.”

Vir trdi, da oba zvezdnika pozna že več kot 10 let in da je med njim in pop zvezdnico “en sam boj”.

PREBERITE TUDI: Vse kaže, da se Ben Affleck in Jennifer Lopez po le dveh zakona letih ločujeta

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj