Na njem so priznani modni oblikovalci in modne hiše predstavili svoje kolekcije za pomlad in poletje 2012 in navdušili tako zvezdnike, ki so si modne revije ogledali, kot tudi ostale modne navdušence.

Ena izmed najbolj izstopajočih modnih revij je bila zagotovo Burberry Prorsum, ki se je odvila v ponedeljek. Modno revijo so si ogledali mnogi zvezdniki, med njimi Sienna Miller, obraz Burberryja Rosie Huntington-Whiteley, zvezdniška stilistka Rachel Zoe, Gemma Arterton in fotograf Mario Testino. Christopher Bailey je predstavil obleke s potiski v slogu plemen, kratke trenčko plašče in pletene klobuke iz slame.

londonski_teden_mode_pomlad_2012Matthew Williamson, Temperley London in Burberry Prorsum

Foto: catwalking.com

Temperley London so dobili posebno priznanje, saj si je njegove kreacije ogledala Pippa Middleton, oblečena v njihovo obleko iz letošnje jesenske kolekcije. Njegova kolekcija naj bi dobila navdih pri pokojni Grace Kelly in Michelle Pfeiffer v vlogi v filmu Scarface.

Matthew Williamson se je predstavil v soboto, revijo pa sta si ogledali tudi Sienna Miller in Rachel Zoe. V svojih kreacijah je Williamson uporabil veliko intenzivne oranžne in rumene barve, pa tudi okraskov v obliki poldragih kamnov in perja.

Poleg omenjenih pa so se predstavili še mnogi drugi bolj ali manj znani britanski modni oblikovalci, med njimi Roksanda Ilincic, Aquascutum, Osman, Christopher Kane, Jonathan Saunders, Giles Deacon in drugi, njihove kreacije za prihodnje leto in video posnetke modnih revij pa si lahko ogledate tukaj.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj