“Nisem si mogel predstavljati bolečine v srcu, ko bi bil med napotitvijo tako dolgo ločen,” je vojvoda Susseški povedal v nedavnem intervjuju. “To, da sem oče, vsekakor doda še eno čustveno plast,” je vojvoda Susseški povedal v nedavnem intervjuju za People, na katere naslovnici je bil pred dvema tednoma.

“Ko sem bil v vojski, sem si obljubil, da bom odšel, preden bom imel ženo in otroke, saj si nisem mogel predstavljati bolečine v srcu zaradi dolgotrajne ločenosti med razporeditvijo, tveganja, da bi se morda poškodoval, in zavedanja, da bi se življenje moje družine lahko za vedno spremenilo, če bi se to zgodilo.”

“Mnogi so doživeli različne stopnje teh stvari. Izjemno spoštujem to, kar oni in njihove družine žrtvujejo v imenu službe,” dodaja. “Za očete in mame, ki so služili in so bili ranjeni, poškodovani ali zboleli, ni ničesar, kar bi se lahko primerjalo s tem, ko vidim, kako ponovno odkrivajo svojo sposobnost, da naredijo vse, kar si zamislijo. Nič se ne more primerjati s tem, da njihovi otroci ponosno gledajo. To je pravi navdih in globoko ganljiva izkušnja.”

PREBERITE TUDI: Razkrite temne skrivnosti iz življenja princa Harryja

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj