V nedeljo, 15. julija 2007, točno opoldne (po londonskem času) se je preko interneta pričelo oddajanje v živo s prizorišča snemanja reklamnega spota za novo kolekcijo hiše Yves Saint Laurent, Edition 24.

Prenos snemanja je omogočilo podjetje SHOWstudio, ki skrbi za spletni prenos modnih dogodkov. Vodi ga fotograf Nick Knight, ki je bil, skupaj z glavnim oblikovalcem YSL Stefanom Pilatijem, tudi glavni ustvarjalec reklamnega spota. Snemanje je potekalo od nedelje opoldne do opoldneva naslednjega dne in prav vsako minuto smo vsi, ki imamo dostop do interneta, dogajanje lahko spremljali v živo.

Jessica Miller za YSL Edition 24 

Reklamo so poimenovali 24HRS, kar pomeni 24 ur, in koncept snemanja je bil ta, da se posname scena za vsako uro manekenkinega dneva. Glavno vlogo manekenke in igralke so zaupali Jessici Miller. Na spletni strani, kjer je bilo snemanje mogoče spremljati, so že dober mesec pred snemanjem vključili tudi gledalce, in sicer z razpisom za scenarij. Določenih je bilo 24 naslovov, po šest za vsako dejanje, ostalo je bilo v rokah gledalcev. Rezultat vseh prizadevanj je skupaj s celotno kolekcijo na voljo na YSL spletni strani.

Upamo, da smo vam z našo izbiro ponudili dobro inspiracijo za vaše oblačenje ter da smo vam nekoliko približali tudi elegantnejšo, kupcem bližjo vejo visoke mode. Več informacij o kolekciji Edition 24 in reklamne spote najdete na http://www.ysl.com/.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj