Poletje 2022 bo, vsaj delno, potekalo v znamenju gotskih deklet, zato bi Marc Jacobs težko izbral primernejši obraz od priljubljene igralke iz devetdesetih, Winone Ryder.

Grunge princesa je v 90. letih živela v motorističnih jaknah, kavbojkah in kombineža oblekah, sedaj pa se je vrnila kot obraz kampanje Marca Jacobsa za njegovo novo torbico J Marc. Fotografije za kampanjo je posnel Harley Weir, stilirala pa je Emma Wyman.

Na eni od fotografij iz kampanje je zvezdnica, ki se v 30 letih ni kaj dosti spremenila, oblečena v krilo iz tila, Jacobsove kultne škornje Kiki in majico z dolgimi rokavi, v rokah pa drži mandarinasto torbico J Marc za na ramo, ki je v popolnem kontrastu z njeno črno manikiro. Tudi njena pričeska in ličenje spominjata na njene prve dni v središču pozornosti: veliko črnega linerja, temne ustnice in skoraj kratki, ravno odrezani lasje.

Winona ima sicer dolgoletno poslovno razmerje z Marcom Jacobsem – z oblikovalcem samim in njegovo istoimensko blagovno znamko – kot “znanim obrazom” in “ultimativno muzo”. Jacobs je pred dnevi na Instagramu naznanil sodelovanje in objavil vrtiljak fotografij Winone v preteklih kampanjah – v preteklosti sta jo za znamko fotografirala David Sims in Juergen Teller.

 

 

Winona je odlična izbira za odražanje mladostne estetike novega modnega dodatka, ki se spogleduje s priljubljeno torbo Stam, ki je bila prvič izdana v devetdesetih letih prejšnjega stoletja.

PREBERITE TUDI: Je Winona spet kradla?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj