Le nekaj dni po tem, ko so Jennifer Lopez fotografirali na lovu za hišo v Los Angelesu, se po Hollywoodu govori, da tudi Ben Affleck išče novo stanovanje, pravijo viri.

Ta novica je prišla kmalu po tem, ko so igralca iz filma “Argo” videli, kako se s svojim športnim avtomobilom vozi po kalifornijski četrti Brentwood – po poročanju TMZ je tam zapustil hišo, v kateri je prenočeval.

Na fotografijah pa je bilo videti, da 51-letni Affleck sicer še vedno nosi poročni prstan, medtem ko je imel levo roko nagnjeno ven skozi okno. Zvezdnik filma “Gone Girl” naj bi v hiši v Brentwoodu bival “približno zadnji teden”.

Njegova bivša žena Jennifer Garner živi v bližini.

54-letno Lopezovo so pretekli teden prav tako opazili pri ogledu nepremičnine v Los Angelesu, vendar je nekdo od notranjih virov povedal, da je zgolj iskala naložbeno nepremičnino.

Nedavno so se pojavile govorice, da je par Bennifer, ki se je julija 2022 poročil v Las Vegasu, naslednji mesec pa je imel večjo poroko v Georgii, v težavah. Govorice so se začele, ko se je prejšnji teden sama udeležila prireditve Met Gala 2024.

Vir je povedal, da se Affleck ni mogel udeležiti največjega modnega večera, ker je bil zaseden s snemanjem filma Računovodja 2 po vsej državi.

“Jen in Ben imata težave v zakonu,” je povedal drugi vir. “Težave so se začele pojavljati pred nekaj meseci, ko je Jen začela povečevati delovne obveznosti in se pripravljati na turnejo.”

InTouch je poročal, da Lopezova in Affleck obiskujeta terapijo, da bi rešila svoje zakonske težave. V četrtek zvečer so Lopezovo in Afflecka prvič po več kot mesecu dni opazili skupaj v javnosti.

Par se je udeležil šolske predstave za enega od Affleckovih otrok, vendar je vir za Daily Mail povedal, da se med uradnim srečanjem “nista objela ali poljubila”.

Affleck in Lopezova sta junija 2023, po dveh letih iskanja hiše, kupila ogromen dvorec na Beverly Hillsu, vreden 60 milijonov dolarjev. Prebivališče s površino 38.000 kvadratnih metrov se ponaša z 12 spalnicami, 24 kopalnicami in polnim košarkarskim igriščem. Ima tudi bazen z ničelnim robom, mansardo za goste, hišo za oskrbnika, garažo za 12 avtomobilov in dovolj prostora za parkiranje 80 vozil.

Pevka je svojim milijonom sledilcev na Instagramu pred podelitvijo zlatih globusov za leto 2024 januarja omogočila vpogled v notranjost palacinskega bivališča. Prejšnji mesec so ju videli tudi, ko sta si ogledovala nepremičnine v New Yorku.

Čeprav ne zvezdnika ne njuni predstavniki niso komentirali statusa njunega razmerja, je Lopezova pred kratkim “všečkala” skrivnostno objavo na Instagramu, v kateri je podrobno opisala lastnosti partnerja, ki lahko vodijo v nezdravo razmerje.

V objavi je bilo pojasnjeno: “Ne moreš zgraditi zdravega razmerja z nekom”, ki “nima integritete in čustvene varnosti”. Prav tako je svarila pred ljudmi, ki “ne spoštujejo vašega časa” in nimajo “komunikacijskih spretnosti”.

Affleck in Lopezova sta se sprva zaročila v začetku leta 2000, vendar sta odpovedala poroko in se razšla. Vsak od njiju je nadaljeval svojo pot in imel otroke z Garnerjevo oziroma Marcom Anthonyjem, nato pa sta skoraj dve desetletji pozneje ponovno obudila svojo iskrico.

Na plano prihaja sicer čedalje več govoric nekdanjih zaposlenih in sodelavcev Jennifer Lopez, da ima zvezdnica zelo grd odnos do ljudi; da jo ne zanima nihče in nič drugega kot uspeh ter da je prevarantka, ki ne zna ne igrati, ne peti, saj v resnici na njenih albumih pojejo druge pevke.

PREBERITE TUDI: Slavni rapper obtožen skupinskega posilstva 17-letnice

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj