Harper Seven, najmlajša članica družine Beckham, že kraljuje na družbenih omrežjih. Devetletna hči Davida in Victorie Beckham sicer še nima svojega Instagram profila, a H7, kot jo kliče bodoča žena njenega najstarejšega brata, Brooklyna, se redno pojavlja na profilih ostalih družinskih članov.

Tako smo jo lahko videli na Victoiinem profilu, ko je pozirala s sončnimi očali modne hiše njene matere; pa kako je delala selfie v ogledalu v trgovini Victoria Beckham ipd. Skratka, vse kaže, da bo šla mala Harper po maminih stopinjah in postala prava fashionista.

Zadnja fotografija Harper pa je še posebej prisrčna, saj pozira skupaj s svojo slavno materjo: obe stojita pred ogledalom, pri čemer Victoria s prsti drži znak za V, kar pomeni začetnico njenega imena in znak za zmago (Victory); medtem ko Harper ob tem fotografira selfie.

Oblečeni pa sta obe v oblekico, kakršno so pred desetletji nosile slavne ‘Spice Girls’: preprosto mini oblekico s špageti naramnicami, pri čemer ima Victoria črno in Harper belo različico.

Ni kaj, nobenega dvoma ni, da ima Harper v svoji materi izjemen vzor in modni navdih in vse kaže, da bo, ko še malce zraste, postala prava modna ikona in kraljica družbenih omrežij.

PREBERITE TUDI: Victoria Beckham: sva izjemno stroga starša!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj