Nemški modni oblikovalec Karl Lagerfeld je s svojimi drznimi in prepoznavnimi kreacijami pisal modno zgodovino. Ne le da je zaznamoval modni svet s svojo pojavo, zelo zvest je bil namreč svojemu modnemu slogu, kjer ga je bilo skorajda nemogoče zgrešiti zaradi prepoznavne pričeske, sončnih očal in rokavic, prav tako drzni so tudi modni kosi z njegovim podpisom. Lagerfeld se je s svetom mode prvič seznanil pri modni znamki Balmain, svoj neizbrisen pečat pa pustil med vodenjem legendarne modne hiše, ki je ni ustanovil nihče drug kot modna ikona Coco Chanel.

Kako izbrati pravi model zase?

Zaradi velike priljubljenosti blagovne znamke z Lagerfeldovim podpisom so v blagovni znamki na tržišču predstavili tudi nekoliko bolj cenovno dostopno obutev, ki pa po dizajnu nikakor ne zaostaja za cenovno dražjimi kosi. Na spletni strani Eobutev lahko izbirate med različnimi modeli obutve in modnih dodatkov za prav vse generacije, priložnosti in modne sloge. V ponudbi so tudi modeli obutve priznanih modnih znamk. V primeru, da se odločite za nakup obutve Karl Lagerfeld na Eobutev.si, lahko izbirate med bogatim naborom različnih kosov obutve, v ponudbi so tako superge, zimski škornji, pa drzni sandali za elegantne in poslovne priložnosti, prav vsem pa je poleg drznih dodatkov skupna brezčasna eleganca, kakovostna izdelava in logotip z Lagerfeldovim podpisom ali njegovo podobo. Pred nakupom preverite, za kakšno priložnost pravzaprav izbirate čevlje in se odločite za nakup para, ki vam bo ustrezal. Morda izberete ženstvene čevlje z visoko peto, ali pa se odločite za snežno bele suerge, ki jih boste lahko nosili tako v športnih pa tudi elegantnih poslovnih kombinacijah. Izbira modelov na spletni strani Eobutev vas bo zagotovo navdušila.

Pobrskajte po bogati ponudbi blagovnih znamk

Sicer pa je na spletni strani Eobutev nadvse bogat nabor priznanih modnih znamk. V ponudbi so tudi čevlji znamke Guess, ki veljajo za nadvse priljubljeno izbiro med pripadnicami nežnejšega spola. Izbirate lahko med različnimi škornji in gležnarji, trendovskimi salonarji, pa tudi obutvijo za posebne priložnosti. V ponudbi so tudi ročne torbice s podpisom blagovne znamke Guess in drugi modni dodatki, s katerimi lahko začinite svoj modni slog. V primeru, da iščete novo obutev, se vsekakor vprašajte, ob kakšnih priložnostih boste čevlje nosili. Če iščete obutev za vsakdan, izberite udobno obutev, v kateri bodo vaša stopala dihala. Nadvse priporočljivo je tudi, da je obutev nepremočljiva, da vas na vaših poteh ne bodo motila mokra in mrzla stopala. Pri čevljih za vsakdan je seveda dobrodošlo tudi, da izberete pravi barvi odtenek. Najbolj hvaležno je skombinirati čevlje nevtralnih odtenkov, ki jih boste lahko obuli tako v nekoliko bolj sproščenih ali elegantnih kombinacijah. Odločite se denimo za bele superge z diskretnimi modnimi dodatki, ali pa izberite denimo črne salonarje z udobno peto, ki jih boste prav tako lahko obuli ob različnih priložnostih. Na spletni strani Eobutev pa lahko pobrskate tudi med ostalimi modnimi dodatki, denarnicami in torbicami, ki so v ponudbi. Za nasveti, kako skombinirati denimo denarnico, lahko pobrskate v prispevku z naslovom Denarnica – popolno darilo zanj in zanjo. Preverite, kako najti elegantno in stilsko denarnico.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj