Retrogadni Merkur vliva strah in trepet mnogim, saj je znano, da gre v tem času, ko je Merkur v retrogradnem gibanju, lahko mariskaj narobe. Nagajata predvsem komunikacija in tehnologija. A tokratnega poletnega retrogradnega Merkurja (26. 7. 2018 – 19. 8. 2018) se ni potrebno bati. Če te energije pravilno izkoristimo, smo lahko celo bližje temu, kar želimo. Merkur bo lahko dobro vplival na vašo kariero. To je čas za razmislek, ne za dejanja.

PREBERITE TUDI: Ojoj, začel se je retrogradni Merkur! Kaj to sploh pomeni?

1. Ponovno si zastavite in ovrednotite cilje

Najbolje je, da stopimo korak nazaj in se prepustimo. Ne smemo izsiljevati nekaj novega; zato pravijo, da to ni dober čas podpisovanja pogodb ali novih začetkov. Delujte zrelo, v vsaki situaciji. Presenečeni boste nad tem, kaj se zgodi, ko prevetrite svoja prepričanja in stare vzorce.

2. Veliko delajte na sebi

Delajte na svoji notranji moči in miru. Meditacije, narava, gibanje. Najdite način, da se zvečer potopite v spanec mirni in zadovoljni in ne napeti in v stresu.Spomnite se, da zmorete vse. Prepustite se energijam in zaupajte, da imate vedno podporo, tudi če tega ne čutite.

3. Delujte mirno

Pripravljeni bodite na izzive, ki se jih lotite z milostjo, odpuščanjem in mirnimi reakcijami. Če boste izhajali iz teh občutij empatije, in ne iz nezadovoljstva, bodo ljudje hitreje prepoznali, da si zaslužite boljšo obravnavo.

4. Ni pravi čas za novo službo

Času retrogradnega Merkurja, ni najbolj primeren čas iskanja nove službe – je pa pravi čas, da načrtujete naslednji karierni premik, čas za učenje novih sposobnosti ali pa se lotite izboljšave CV-ja. V tem času se namreč lahko naše prijave izgubijo in razgovori premaknejo, saj nam nagajata komunikacija in tehnologija.

Levi, škorpijoni, vodnarji in biki bodo vpliv retrogradnega Merkurja bolj občutila, saj bo Merkur v znaku leva. Tudi dvojčki in device bodo imeli težave.

Ne bojujte se proti Merkurju, to je preprosto izguba časa. Prepustite se, dovolite mislim in energijam, da prosto tečejo. Ne delujte, temveč razmišljajte. Za akcije bo čas kasneje.

PREBERITE TUDI: Retrogradni Saturn je tu – na kaj morate paziti?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj