… pomislijo spremljevalci zvezdniškega sveta. Skratka, Kyle Minogue je nekdo prevzel krono! Seveda vsi vemo, kom govorimo: gre za najmlajšo članico klana Kardashian Jenner, Kylie Jenner. In slednja se ne misli kar vdati, kar se tiče uporabe svojega imena kot blagovne znamke.

Jenner ima že skoraj 80 milijonov sledilcev na družbenih medijih, sedaj pa se loteva vedno novih projektov, kamor pa, jasno, da svoje ime. Lepotni izdelki, modne kolekcije … kar pa gre v nos njeni avstralski konkurentki.

Aprila in novembra 2015, je Jennerjeva vložila kar nekaj zahtev za zaščito blagovne znamke – svojega imena – kar bi pomenilo, da če bi katera druga Kyle uporabljala svoje ime za promocijo in prodajo podobnih storitev in izdelkov: v tem primeru zaenkrat oblačil in kozmetike. In sicer so blagovno znamko 'Kylie Jenner' odobrili, 'Kylie' pa ne, saj je temu ugovarjala ekipa zastopnikov Kylie Minogue. Odločujoči organ bo moral sedaj odločiti, katera bo imela pravico uporabljati ime Kylie – če sploh katera – samostojno brez priimka.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj