Andy Cohen pravi, da je bil intervju z Britney Spears sredi njenega “zlorabljajočega” 13-letnega skrbništva “grozljiv” in “čuden”.

55-letni Cohen se je pred kratkim v svoji oddaji “Andy Cohen Live” na SiriusXM-u spominjal srečanja s Spearsovo v času izida njenega albuma “Glory” leta 2016. Trdil je, da so ga prijatelji iz industrije pred srečanjem opozorili na “žensko, ki je ves čas ob Britney in ji v bistvu govori, kaj naj počne in kam naj gre, kar je res grozljivo”.

“In ko sem prišel tja, je bila ta ženska tam in bilo je, kot da je Britney njena ujetnica,” je razkril Cohen.

Voditelj oddaje “Watch What Happens Live” je nadaljeval: “Britney jo v knjigi velikokrat omenja po imenu in kako zelo jo je sovražila, njenega imena pa ne bom omenjal, ker nočem, da me tožijo, ampak bilo je res grozljivo.”

“Ta ženska ji je pred vsem šepetala v uho in sedeli smo na odru, jaz, Britney in will.i.am, ona pa je pristopila in ji nekaj rekla v uho in Britney je rekla: ‘Mhm mhm.'” Cohen je opisal tudi nenavaden trenutek med interakcijo, ko je ekipa Spearsove prinesla rojstnodnevno torto za pop ikono, čeprav jih je spomnila, da je imela rojstni dan pred mesecem dni.

Avtobiografija Britney Spears je dodobra razburkala duhove; v njej je razkrila vse

“In sem rekel: ‘Kaj počnejo?'” Cohen se je spominjal. “Veste? To je bilo očitno le za kamere in vse skupaj je bilo tako čudno.”

Časopis The Post se je za komentar obrnil na predstavnika Spearsove.

Skrbništvo nad pevko je trajalo od februarja 2008 do novembra 2021. V tem času je očeta in sestro obtožila zlorabe, češ da je na skrivaj vohunil za njo z nezakonitim nadzorom.

Britney trdi tudi, da so ji med skrbništvom vsilili kontracepcijo in jo prisilili, da je nastopala v Las Vegasu, poleg tega pa so ji dajali litij, ki se najpogosteje predpisuje pri bipolarni motnji, zaradi česar se je “počutila pijano”.

PREBERITE TUDI: Britney Spears za vse dogajanje krivi svojo mamo

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj