Polovica poletja je že za nami, ti pa še vedno na lovu za svežo poletno simpatijo? Hmm, kaj pa zasebni stiki na spletu? Največji slovenski spoznavni portal ona-on.com ponuja 3 nasvete, kje lahko v prihodnjih dneh spoznaš nekoga za prijetno druženje na soncu.

1. Spoznavni dogodki za samske – Na sonce in po nova znanja

Si že bil/a na kakšen izmed ona-on spoznavnih dogodkov za samske? Ne? Hmm, zamujaš super druženja, kjer ne le plešemo, se zabavamo in sproščeno spoznavamo, ampak se tudi ogromno naučimo ter spoznavamo lepote Slovenije.
Le poglej, kako ‘fajn’ smo se imeli na Spoznavnem pikniku:

IFrame

Za ogrevanje smo se podali na krajši izlet na Mengeško kočo, nato pa smo se prepustili glasbi ansambla Jurčki, ki so poskrbeli za dobro voljo in ples. Seveda na pikniku ni šlo brez pravih čevapov, vsi sladokusci pa smo uživali še v okusnih palačinkah! Manjkalo ni spoznavnega programa in seveda izobraževalnih nasvetov strokovnjakov s področja zapeljevanje in komunikacije. TAKO smo se imeli.

Letos smo si privoščili tudi več izletov po Sloveniji – zadnji takšen je bil v Goriška Brda. Tam smo uživali v sočnih rdečih češnjah, okusnem rdečem vinu in zraven spoznali še zgodovino tega konca Slovenije. Oglej si, kako dobro smo jedli.

A ne le to – vseskozi se trudimo tudi izobraževali in delati na sebi, da smo najboljši, kar smo lahko. Tako smo se podučili o ljubezni, govorici telesa in zapeljevanju – na predavanju nam je strokovnjak za komunikacijo Edvard Kadič razkril vse o privlačnosti. Oglej si fotke.

Ker vemo, da ti je zdaj malce žal, da se nisi udeležil/a nobenega dogodka, ti predstavljamo tiste, ki še pridejo. Zagotovo ne smeš zamuditi Gorskega dneva, kjer se bomo skupaj sprehodili po Krvavcu, uživali v gorskem razgledu ter se okrepčali z bogato malico. Pa še plesali bomo!

Zate pripravljamo še druge spoznavne dogodke – preveri jih TUKAJ.

2. Bi poleg morebitne poletne simpatije še nov pametni telefon?

Tina podarja tri super pametne telefone! IZPOLNI nagradni kviz (dobiš lahko čisto nov pametni telefon!), pol pa preveri novo mobilno ona-on.com aplikacijo in spoznaj koga za zanimive poletne klepete.

3. Poletni zasebni stiki na spletu še bolj vroči z -30%!

Če prvi stik najraje navežeš s pomočjo spletnih zmenkov, potem je portal ona-on.com pravi zate. TUKAJ izkoristi 30 % popust na prav vse članarine in spoznaj poletno simpatijo že danes!

Še nisi na ona-on.com? Izkoristi BREZPLAČEN PREIZKUS zdaj!

Preživi poletje v naši družbi!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj