Leto je naokoli in ponovno prihaja čas najbolj težko pričakovane modne revije na svetu, ki se zgodi vsako leto samo enkrat: Victoria’s Secret Fashion Show. Modna revija, ki ustrezno sovpada s prazničnim časom, je prava paša za oči, saj se ne njej sprehodijo svetovno najbolj znane lepotice v najlepših, pa tudi najbolj nenavadnih kreacijah. Oh, in seveda ne pozabimo na slavni, nekaj milijonov vredni nedrček, ki ga vsako leto nosi počaščena izbranka.

Torej, katere manekenke bomo letos lahko občudovali; kakšen bo fantazijski nedrček ‘Fantasy bra’, katera ga bo nosila, kdo so nastopajoči in kdaj bo modna revija?

Kdaj bo modna revija in kje jo bomo lahko spremljali?

Modno revijo Victoria’s Secret Fashion Show 2017 bo predvajala TV postaja CBS 28. novembra 2017 in bo poleg slavnih obrazov vključevala tudi intervjuje; predstavitve nastopajočih manekenk; snemanje v zakulisju in tudi kako je sama modna revija nastajala.

Kaj je posebnost tokratne modne revije?

Po neverjetnem uspehu modne hiše Balmain, katere oblikovalec Olivier Rousteing jo je zadnja leta ponesel v sam vrh in po izjemnem uspehu sodelovanja Balmaina s H&M bomo tokrat priča tudi sodelovanju z Victoria’s Secret. Victoria’s Secret je namreč za svoje kreacije najela kreativnega direktorja Balmaina Olivierja Rousteinga, da je ustvaril unikatne kreacije, ki bodo del zaključene kolekcije, ki bo na voljo v VS prodajalnah že naslednji dan po modni reviji, 29. novembra. Čeprav je VS v preteklosti že sodelovala s slavnimi imeni visoke mode, bo sedaj prvič, da bodo kosi kolekcije #VSxBalmain kasneje na voljo tudi v njihovih trgovinah.

Olivier Rousteing z manekenko Saro Sampaio

Kje bo modna revija?

Lansko leto so se angelčice sprehodile po modni brvi v Parizum pred tem pa v New Yorku, Londonu, Los Angelesu, Miamiju in Cannesu. Letos se je Victoria’s Secret odločila za rastoči kitajski trg, zato se bo dogodek odvil v Shanghaiu. Za razliko od preteklih let, ko so angelčice potovale skupaj v zasebnem roza letalu, bodo zaradi oddaljenosti tokrat potovale ločeno in se dobile na Kitajskem.

Katere manekenke bodo nastopile na modni reviji?

Nastopila bo lansko leto zaradi rojstva prvega otroka zelo pogrešana in najbolj priljubljena angelčica Candice Swanepoel. Mlada mamica, ki je za Victoria’s Secret prvič nastopila pred natanko 10 leti, leta 2007; leta 2010 tudi uradno postala angelčica, ter leta 2013 nosila 10 milijonov dolarjev vreden fantazijski nedrček, se bo pridružila veterankama Adriani Lima in Alessandri Ambrosio, poleg njih pa bodo nastopile tudi Lily Aldridge, Elsa Hosk, Jasmine Tookes, Josephine Skriver, Lais Ribeiro, Martha Hunt, Romee Strijd, Sara Sampaio, Stella Maxwell in Taylor Hill.

Med novimi obrazi pa bomo prvič videli Grace Bol, Vanesso Moody in Dasho Khlystun. Bodo kasneje tudi one postale uradne angelčice? Bomo videli.

Katere manekenke ne bodo nastopile, čeprav je bilo to najavljeno?

Čeprav so naznanili, da se bo letos na pisto vrnila tudi druga angelčica, ki je lansko leto postala mamica skorajda istočasno kot Candice, pa je Behati Prinsloo septembra na svojem Instagramu naznanila, da se to ne bo zgodilo, saj je drugič noseča s svojim možem Adamom Levinom.

Behati Prinsloo Instagram

Prav tako ne bo nastopila Kendall Jenner, kar je mnoge zelo presenetilo, saj je mladenka izjavila, da so bile to od nekdaj njene sanje. Po dveh nastopih leta 2015 in 2016 je letos na modni pisti VS ne bomo videli. Le zakaj ne? Postala je ambasadorka konkurence, italijanske znamke La Perla, kar bi pomenilo konflikt interesov.

Kateri zvezdniki bodo nastopili?

Imena še skrbno skrivajo, a brez dvoma bomo lahko videli najbolj slavne zvezdnike svetovnega kova. Med drugim omenjajo imena, kot so Harry Styles in fant Gigi Hadid, Zayn Malik.

Katero manekenko bo doletela čast, da bo nosila milijonski fantazijski nedrček?

To je vsekakor največja čast, ki lahko doleti nastopajoče manekenke. Lansko leto je doletela temnopolto lepotico Jasmin Tookes, pred tem pa Gisele Bündchen, Tyro Banks, Alessandro Ambrosio, Lily Aldridge in Adriano Lima. Nedrček, ki ga bo ustvaril Eddie Borgo in na katerem bo preko 9000 dragih kamnov draguljarja AW Mouzannar, je terjal kar 350 ur natančnega in zahtevnega ročnega dela.

Lais Ribeiro v letošnjem fantazijskem nedrčku

Letos ga bo nosila prelepa Lais Ribeiro, ki je od sreče menda jokala. “Počutiš se tako močno, ko ga nosiš – nekako v smislu, da se je vse delo, ves trud poplačal,” je brazilska lepotica povedala po tem, ko je izvedela, da je izbrana. Da bo nosila nedrček, ki bo letos vreden 2 milijona ameriških dolarjev, in je posut z diamanti, rumeni safiri in modrim topazom, vse to pa se nahaja na ogrodju iz 18-karatnega zlata, je izvedela med probavanjem perila za modno revijo. “Sploh se mi ni sanjalo, da gre v resnici za pomerjanje tega nedrčka,” je razkrila. “Prišla sem in ga nadela in začela jokati, bilo je neverjetno.”

Lais Ribeiro je svojo kariero pri Victoria’s Secret začela po rojstvu svojega sina Alexandra leta 2010, in je od takrat nastopila na vseh modnih revijah, razen leta 2012, ko si je med oripravami na modno revijo zvila gleženj. Med občinstvom v Shanghaiu bosta tudi njen oče in brat.

V spodnjem videu pa si lahko ogledate, kako so potekale avdicije za nastop na modni reviji:

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj