V stilu lepote, nasmehov in izklesanih teles

Po modni stezi so se sprehodili njihovi najbolj znani angelčki Miranda Kerr, Doutzen Kroes, Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Erin Heatherton, Lily Aldridge, Candice Swanepoel, Karlie Kloss. Pridružilo pa se jim je še nekaj novih: Cara Delevingne, Jessica Hart, Jourdan Dunn, Toni Garrn, Lily Donaldson, Joan Smalls in Hilary Rhoda.


Foto: media1.onsugar.com

In kaj mora imeti dekle, da postane angelček Victoria's Secret? "Posebno vrsto zaupanja," je razkril izvršni producent modnega šova, Ed Razek. "Veliko je deklet in premalo razpoložljivih mest," je še dodal. "Da postaneš model Victoria's Secret, mora biti vse popolno in vse ob pravem času. Gre za zelo malo skupino deklet, ki dobi priložnost, da se pojavi v šovu," je povedal režiser John Pfeiffer, ki je zadolžen za izbor deklet.

Šest tematsko in glasbeno obarvanih modnih sklopov

Šov je bil razdeljen v šest ločenih predstavitev. Adriana Lima je imela čast, da je odprla prvo, ki je imela tematiko cirkusa, modelom pa so se pridružili akrobati.


Foto: ris.fashion.telegraph.co.uk

Miranda Kerr je v zaodrju tudi povedala, da je najbolj navdušena ravno nad cirkuško temo. "Čudim se, kaj lahko naredijo s svojimi telesi," je povedala rjavolasa lepotica. Naslednji predstavitveni sklopi so nosili naslove Dangerous Liaisons; Pink Is Us; Silver Screen Angels; Angels in Bloom in Calendar Girls, kjer je pevcu Brunu Marsu pripadala ta čast, da je lahko vsakemu modelu, ki je predstavljalo mesec, tudi odpel serenado.


Foto: timestylelife.files.wordpress.com

Od izvirnih kostumov do ikoničnih angelskih kril

Brazilska manekenka Alessandra Ambrosio pa je imela čast nositi kar 2,5 milijona ameriških dolarjev vreden modrček Fantasy Bra.


Foto: i.telegraph.co.uk/

Miranda Kerr je predstavila zelen bodi, posut s kristali Swarovski, videti pa je bilo, da se je v rožnatem kostumu s telovadnim obročem precej dobro počutila tudi Doutzen Kroes, ki je presenetila tudi z izhodom v glamuroznem perilu, ki je bilo prav tako posuto s svetlikajočimi kristali Swarovski.

Še en, črno beli kostum, v katerem se je sprehodila Doutzen, je simboliziral osvobojeno ptico in ob njej se je po stezi sprehodila kar pevka Rihanna, ki je presenetila s stylingom, sestavljenim iz črne dolge obleke, čipkastih visokih rokavic, ogrlice iz belih perl in okroglih očal, katerih obrobo so ravno tako krasile velike bele perle. Ni manjkalo niti romantičnih kostumov belih angelskih kril, pa zabavnejših kot so krila z ameriško zastavo,…


Foto: ris.fashion.telegraph.co.uk

…čipkastih, zlatih, pravljičnih in vse do ogrinjal, ki so spominjala na super junakinje; kostumov v obliki cvetov orhideje in drugih cvetlic, v katerih so modeli ob petju Rihanne na odru kar malo zaplesali.

Tudi Justin Bieber je s spremljevalno skupino odpel dve pesmi in ob eni od njegovih romantičnih skladb, so se predstavile ravno najbolj dih jemajoče črno-bele kreacije v kombinaciji z nebeškimi angelskimi belimi krili.


Adriana Lima
Foto: ris.fashion.telegraph.co.uk

Blišč in veselje povezana tudi z dobrodelnostjo

Šov je stilirala stilistka in urednica iz Londona, Sophia Neophitou-Apostolou, ki je prav tako kreativna direktorica predstavljene kolekcije. Ob vsem blišču in veselem vzdušju pa pri Victoria's Secret, ki ima v ZDA kar 1000 prodajaln in nedavno še dve na novo odprti v Londonu, niso pozabili na dobrodelnost – milijon ameriških dolarjev so namenili pomoči žrtvam v pustošenju hurikana Sandy.

Bilo je romantično, zapeljivo, mladostno, pravljično, angelsko, igrivo, pisano, glasbeno in vsekakor vredno, da se prihodnje leto ponovno zgodi!

1 komentar

  1. Victoria’s Secret Fashion Show spremjam že kar nekaj let in vsako leto me vedno znova pozitivno preseneti. Všeč so mi zanimivo spodnje perilo, različne tematike, glasbeni vložki, da ne govorimo o manekenkah in angelčkih 🙂

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj