Ponovno bo potekal eden izmed največjih modnih dogodkov leta: Victoria’s Secret Fashion Show, ki prejme ogromno pozornosti.

PREBERITE TUDI: Razkrita lokacija letošnje modne revije Victoria’s Secret Fashion Show!


Kje in kdaj?

Victoria’s Secret Fashion Show se bo zgodil konec novembra ali začetek decembra: uraden datum namreč še ni potrjen. Nekaj dni po dogodku bo dogodek predvajan na spletu ali televiziji. Letošnja izvedba bo potekala v New Yorku, modna revija pa je potekala tudi že v Londonu, Miamiju, Los Angelesu in lani v Shanghaiu ter predlani v Parizu.

Kateri modeli bodo nastopali letos?

Med drugim bosta nastopali tudi Gigi Hadid ter Kendall Jenner, poleg Cindy Bruna, Devon Windsor, Leomie Anderson in Shanina Shaik. Po petih letih se bo na modno pisto VSS vrnila tudi nemška manekenka Toni Garrn, medtem ko bosta Winnie Harlow in Duckie Thot nastopili prvič. Nastopila bo tudi prva filipinska manekenka Kelsey Merritt. Druge novinke so še: Maia Cotton, Sofie Rovenstine in Iesha Hodges.

Glasbeni nastopi

Kdo bo letos nastopal, še ni razkrito. Lani so nastopali Harry Styles, Miguel, Jane Zhang in Leslie Odom Junior. Na modni reviji so sicer že nastopale tudi Taylor Swift, Rihanna in Selena Gomez.

Kaj bodo modeli nosili?

Oblačila, oz. kostumi, ki jih modeli nosijo na modni pisti Victoria’s Secret Show, so različni: od spodnjega perila do mogočnih angelskih kril. Le ena pa bo nosila dragoceni nedrček. Lani ga je nosila Lais Ribeiro, še prej pa med drugimi tudi Gisele Bündchen, Tyra Banks, Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge in Adriana Lima. Več v članku: Victoria’s Secret: dragoceni nedrčki skozi leta.

PREBERITE TUDI: Victoria’s Secret Fashion Show 2018: izdali so že nekaj imen

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj