… popoln okvir očal. Zato je tudi še nikoli ni nihče uspel fotografirati s korekcijskimi očali, saj ji doslej še nobena niso bila zares všeč in ji pristajala.

Victoria Beckham pripravlja kolekcijo okvirjev za korekcijska očala­

Eden izmed modelov korekcijskih okvirjev Victorie Beckham

“Nositi moram očala, a doslej še nisem našla takšnih, ki bi mi bila zares všeč. Glede tega sem zelo nesamozavestna, zato sem se odločila, da jih bom oblikovala sama.” Po ­tem, ko je Victoria pred dvema letoma oblikovala linijo sončnih očal, ki so v ZDA na voljo v luksuznih veleblagovnicah Bergdorf Goodman in Neiman Marcus, v Veliki Britaniji pa v Harrods, je bil to očitno logičen naslednji korak.

Za ta podvig se je združila z oblikovalci očal Cutler & Gross, za katere bo pripravila kolekcijo šestih korekcijskih okvirjev, ki bo lansirana 4. oktobra v Parizu. Vsak model bo na voljo v treh barvnih odtenkih, ki bodo črn, želvovinast, odtenek topaza, rumen in gozdno zelen. Vsi okvirji bodo ročno izdelani v Italiji in okrašeni z detajli iz kovine in acetata, ročaji pa bodo okrašeni s prefinjeno diamantno črko ‘V’.

Oblike bodo vključevale tako nežne in ženstvene modele kot tudi super lahke aviatorke in težke acetatne kvadrataste oblike. Nekatera bodo celo uniseks, kot npr. okvir ‘Heavy Square’, ki ga nosita tako David kot tudi Victoria Beckham.

Vsak okvir izdelujejo kar štiri tedne, gre pa skozi 37 povezanih postopkov – temu primerna pa bi seveda tudi cena, ki bo okoli 410 ameriških dolarjev. “Odslej bom nosila svoja očala in krasno bo, da bom končno videla, kam sploh grem,” je povedala Victoria Beckham.

Očala bodo na voljo od začetka prihodnjega leta dalje.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj