… naravi ter se ne družijo izven svoje družine. To pomeni, da si tudi ne morejo privoščiti praznovanj rojstnih dni, kakršnih so sicer vajeni. A tako kot ostali, v teh časih tudi oni več časa preživljajo s svojimi družinami – tako pa tudi praznujejo.

Med slavljenci je bila te dni tudi slavna Victoria Beckham, nekdanja spajsica, sedaj pa uspešna poslovna ženska in modna kreatorka, ki je v četrtek, 17. aprila, praznovala svoj 46. rojstni dan.

 

View this post on Instagram

 

Family bike ride on my birthday x #Veebok

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Najprej je svojih preko 28 milijonov sledilcev na Instagramu pozvala, naj praznujejo z njo na virtualni zabavi v petek zvečer. Sicer pa je svoj rojstni dan preživela nadvse aktivno: najprej je v krogu svoje družine kolesarila po okoliških vasicah, kar je objavila tudi na Instagramu. Pri tem je bila od glave do pete oblečena v svojo trenirko Reebok x Victoria Beckham. Dobra reklama, ni kaj!

Nato so doma ob njeni najljubši glasbi načeli rojstnodnevno torto, Victoria pa je seveda zatem odprla darila. Najbolj prisrčno in ganljivo presenečenje je dobila od svoje 8-letne hčerke Harper: ljubko sporočilce in kolaž Spice Girls, na katerem so bili David kot Ginger Spice, Romeo kot Sporty, Cruz kot Scary, in Harper kot Baby.

Sledilo je še kar nekaj izvirnih in prisrčnih daril, zvečer pa je Victoria svojo kuhinjo prelevila v pravo malo diskoteko, kjer se je celotna družina zabavala do poznih ur.

Victoria nam je torej lahko vzor, da se imamo lahko tudi v teh časih lepo ter da se posvetimo stvarem in ljudem, katere smo v noriji sodobnega življenja pogosto pozabili oz. nam je zmanjkalo časa. Preživljanje časa z družino, prijatelji ter izleti v naravo so neprecenljivi, zato jim posvetimo kar največ časa.

PREBERITE TUDI: Obdobje karantene je postalo obdobje golih zvezdnic

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj