Vichy Nutri-Extra – inovacija z dvema teksturama: fluidom za normalno do suho kožo in bogato kremo za suho do zelo suho kožo. Formula vsebuje koncentrat priporočenih vlažilnih in hranljivih snovi: glicerin, karitejevo maslo, makadamijino olje. Koncentrat je spojen z aktivno učinkovino hydrovance, ki pomaga pri prenosu vlažilnih in hranljivih snovi v globlje plasti povrhnjice, brez mastnega leska na koži. Koža je obnovljena od znotraj že po prvem nanosu in na dotik polnejša ter mehkejša.

vichy_nutri_extra_creme_fluid

Vichy Nutri-Extra Cream je bogata krema razkošne teksture, ki kožo obda z žametno plastjo in zagotavlja občutek popolnega ugodja. Vsebovana učinkovina ceralution s posnemanjem biološkega delovanja prispeva, da se v formuli prisotni lipidi enakomerno porazdelijo med naravne lipide v koži. Po mesecu dni so luskavost, zategnjenost in hrapavost kože popolnoma odpravljene. Koža je na dotik polnejša že po prvem nanosu in navlažena 72 ur.

Na voljo v lončku (400 ml: 16,90 EUR), tubi (200 ml: 12,50 EUR) in mini tubi (100 ml: 6,75 EUR).

Vichy Nutri-Extra Fluid je bogata hranljiva nega, ki se zahvaljujoč tehnologiji ‘Quick Break©’ v stiku s kožo spremeni v vodo. Že takoj ob nanosu nudi neverjeten občutek svežine in udobja. Visoko hranljiva inovativna formula zmanjšuje tveganje razdraženosti. Nemastna tekstura se hitro vpija in daje videz satenaste kože, napolnjene od znotraj.

Na voljo v tubi (200 ml: 12,50 EUR) in plastenki s pumpico (400 ml: 16,90 EUR).

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj