Vichy je zasnoval edinstveno kombinacijo sestavin v enem izdelku – mineralizirano vulkansko vodo je združil s hialuronsko kislino naravnega izvora. Zahvaljujoč tema sestavinama Minéral 89 krepi delovanje kožne pregrade proti zunanjim in notranjim škodljivim vplivom ter pomeni prvi korak v vsakodnevnem ritualu nege kože. Poleg tega poskrbi, da je koža vsak dan bolj navlažena in sijoča!

Da bi lahko uspešno krmarili med različnimi vlogami, nalogami, roki, doseženimi cilji in tistimi, ki jih bomo šele dosegli, potrebujemo pravega zaveznika, ki bo našo kožo okrepil in zaščitil pred posledicami nespečnosti, stresa, nepravilne prehrane in drugih dejavnikov.

Ali veste, o čem govorimo? Gre za edinstven gel, katerega glavna sestavina je – vulkanska voda, ki izvira v osrčju Francije! Če ste že nestrpni in čakate, da vam zaupamo, o čem teče beseda, gre za … booster Vichy Minéral 89!

Zakaj je tako poseben in kakšna je njegova moč?

Moč boosterja Minéral 89 tiči v njegovi formuli in sestavinah, ki nam pomagajo pri zaščiti pred škodljivimi notranjimi vplivi, kot je vsakodnevni stres, pa tudi pred posledicami onesnaženega ozračja, ki škodujejo naši koži.

Znanstveni koncept, ki preučuje, kako zunanji in notranji dejavniki ter procesi, ki jim skupaj pravimo ekspozom, vplivajo na kožo in zdravje celotnega organizma, se razvija zadnjih 15 let. Izpostavljenost UV sevanju, onesnaženosti, utrujenosti, stresu, prehrani in kajenju se odraža tudi na splošnem zdravju. Koža vsakodnevno utrpi velike biološke poškodbe, najpogosteje oksidacijo in vnetje. Te se skozi leta kopičijo ter začnejo vplivati na videz in mladostnost kože. Sprva opazimo izsušenost, suhost in neenakomerno polt brez zdravega sijaja, kasneje pride še do izgube elastičnosti in čvrstosti kože, pojavijo pa se lise in gube.

Vichy je prva dermokozmetična blagovna znamka, ki je preučila ta pristop in na njem utemeljila formule svojih izdelkov, da bi lahko kožo zaščitila pred temi negativnimi vplivi. Na tem načelu pa sta zasnovani tudi uspešnost in učinkovitost boosterja Minéral 89. Izdelek na koži ustvari nevidno zaščitno plast, ki predstavlja prvo obrambno linijo kože proti zunanjim vplivom in okrepi njeno zaščitno funkcijo.

Vichyjev booster Minéral 89 lahko kombinirate s fluidom SLOW ÂGE, ki kožo obogati s kisikom, kremo AQUALIA THERMAL, ki dodatno prispeva k njenemu vlaženju, ali pa z novo nego LIFTACTIV Collagen Specialist, ki spodbuja proizvodnjo kolagena v koži.

Vsebuje le 11 sestavin, med katerimi sta najpomembnejši hialuronska kislina in 89 odstotkov vulkanske vode s 15 minerali – zaradi česar je nepogrešljiv pri vsakodnevni negi kože. Poudariti je treba še, da vsebuje tudi bistvene minerale, kot so kalcij, kalij, železo in magnezij, katerih prisotnost spodbuja regeneracijo kožnih celic, stimulira njihovo hidracijo in ima antioksidativni učinek.

Z enim izdelkom boste premagali nekatere glavne izzive, s katerimi se vsakodnevno srečuje koža vašega obraza. In poleg tega, kot vsak pravi zaveznik, booster Minéral 89 okrepi učinek izdelkov, ki jih uporabljate po njem – praktično in učinkovito!

Zaradi številnih obveznosti ali želje, da bi lahko na zabavi ostali pozno v noč in bili naslednji dan prvi na poslovnem sestanku, si ponavadi ne privoščimo dovolj spanja. Zato koža potrebuje veliko več časa, da se regenerira, kar botruje utrujenemu videzu in pusti, sivkasti polti, pri nekaterih pa se lahko na obrazu pojavijo tudi drobne linije. Booster Mineral 89 je pravi odgovor na takšne situacije – zahvaljujoč vulkanski vodi, ki izvira iz 4000 metrov globine francoskih vulkanov in vsebuje 15 mineralov, naredi kožo odpornejšo proti znakom utrujenosti, 20 odstotkov bolj gladko in 21 odstotkov bolj polno!*

Booster Minéral 89 je s svojo večstransko učinkovitostjo in redko kombinacijo sestavin vaš pravi zaveznik na poti do uspeha, zabave in pustolovščin! Z redno uporabo bo vaša koža močnejša, navlažena, mladostna in bolj sijoča!

Booster Vichy Minéral 89 je na voljo v izbranih lekarnah, za vse dodatne informacije o izdelku pa obiščite vichy.si.

* Vichy, klinično preizkušanje pri 52 ženskah, 2 nanosa na dan 4 tedne.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj