Kar ustreza enemu tipu kože lahko drugemu škoduje, zato spoznajte svoj tip kože in primerno nego zanjo v centrih zdrave kože Vichy!

Laboratoriji Vichy vam meseca junija nudijo popolno osebno in brezplačno diagnozo kože v Centrih zdrave kože.

Vichy centri zdrave kože

Naša koža je vitalen organ, zato se Laboratoriji Vichy s 70-letno tradicijo ekspertize kože že vrsto let posvečajo njenemu zdravju. Letošnje leto bo Vichy posvetil meseca junija »Centrom zdrave kože«, kjer vam bodo dermatologi in farmacevti brezplačno nudili popolno in osebno diagnozo vaše kože (s pomočjo klinične ter instrumentalne ocene stanja kože) ter vam svetovali, kako jo pravilno negovati, da bi ohranili njeno zdravje in lepoto.

Centri zdrave kože vključujejo dva večja centra, enega v Ljubljani in enega v Mariboru  ter manjše centre, ki bodo potekali v večjih pooblaščenih lekarnah po vsej Sloveniji. 

Večji center lahko obiščete v Mariboru od 21. do 23.6. na Glavnem trgu.

V četrtek in petek bo odprt od 12. do 20. ure, v soboto pa od 10. do 16. ure.

Vichy centri zdrave kože

V Centru zdrave kože vam bo najprej dermatolog ocenil stanje vaše kože, nato bo opravil poglobljeno diagnozo s pomočjo instrumentalne ocene (vaš tip kože, starost vaše kože in vaš sončni kapital), na koncu pa boste prejeli dermokozmetične nasvete s strani farmacevta. Spoznali boste pravo naravo svoje kože, ki jo bodo strokovnjaki zabeleželi tudi na vaš osebni diagnostični kartonček.

Da bi tudi v bodoče ohranili zdravje svoje kože, vam svetujemo, da se redno posvetujete s svojim dermatologom in da za nasvet vedno vprašate tudi svojega farmacevta.

Sledite poti zdravja kože v Center zdrave kože!

Vichy
www.vichy.si

38 KOMENTARJI

 1. Zdaj so pri Vichy-ju rekrutirali še dermatologe. V mojih očeh dermatolg, ki izljučno promovira določeno farmacevtsko – kozmetično znamko, izgubi vso kredibilnost (se je prodal). Meni Vichy izdelki ne ustrezajo.

 2. vichy izdelke uporabljam že dobro leto in jih morem res pohvalit. Puder ter proticelulitna krema sta super izdelka, res pa je da je to odvisno od posameznika do posameznika, vendar da prideš do rezultata moreš izdelke uporabljat kak mesec.

 3. se pridržujem predhodnicama – dalj časa sem uporabljala vichy vendar brez vidnih rezultatov – verjetno pa je res, da je odvisno od posameznika in njegove sestave kože!

 4. Tudi meni Vichy ne ustreza pa nisem ženska:) Oziroma da ne bom delal krivice; Normaderm mi milo rečeno ne ustreza, za ostale linije ne vem, je pa tako ali tako pri Vichy-ju več kot očitno, da se lahko naslanjajo samo še na znamko, ime…menda včasih Vichy ni bil tako “pokvarjen”. In ti t.i. Centre zdrave kože lahko samo preziram, ker je vse zlagano. Če bi se jim šlo res kaj za to bi ti v teh “Centrih” priporočili linijo, ki bi ti dejansko ustrezala, četudi le-ta ne bi bila Vichy. In folk bo spet dobival alkoholne bombe za na obraz. Žalostno.
  Edina stvar, ki jo lahko pohvalim je Normadermov piling.

 5. Glede določenih proizodov je Vuchy super, pač tko je, kot pri vsaki drugi znamki – nekaj je super, nekaj pa poden. Je pa res, da splošno gledano niso njihove zadeve nič extra ali nadstandardne, pa še totalna kemija je to. Vseeno pa obožujem njihov šampon proti prhljaju, ki resnično pomaga.

 6. Žal mi je tistih:
  – ki nasedajo Vichyjevim oglaševalskim akcijam,
  – ki mislijo, da 100% učinkuje, saj se vendar prodaja v lekarnah,
  – ki ne vejo, da je Vichy le ena veja podjetja L’Oreal (tako kot tudi Garnier na primer)
  – ki ne pregledujejo sestavin izdelkov, ki jih kupujejo in tako ne vejo, da se mažejo s špiritom po obrazu.

  Ja, uganili ste. Vichy preziram iz dna duše.

 7. jst izdelkou vichy ne uporabljam..mislim enx sem jih potem pa sem ugotovila da so neučinkovitu. to je blo pred nekaj let sedaj pa ne vem če se je še kaj spremenilo.

 8. moram reči da je mene vichy prepričal s kremo za obraz in morem res reč da mi je kull!! Mam občutek kot da se moja koža full nahrani in osveži po nanosu. morem pa še omeniti njihov deo roll-on res je super, ja sm ga uporabljala čez poletje in sem bila zeloo zadovoljna, se ne potiš toliko, da o vonju sploh ne govorim- ni ga!! drugih izdelkov pa še nisem poizkusila.

 9. Imam kremo za obraz od Vichyja in mi ustreza. Uporabljala sem tudi šampon proti prhljaju, samo mi ni pomagal. Deodoranti tudi niso bili kaj extra.
  Moja splošna ocena: nekaj srednjega. Nekaj ti ustreza, nekaj ti pač ne.

 10. Imam kremo za obraz od Vichyja in mi ustreza. Uporabljala sem tudi šampon proti prhljaju, samo mi ni pomagal. Deodoranti tudi niso bili kaj extra.
  Moja splošna ocena: nekaj srednjega. Nekaj ti ustreza, nekaj ti pač ne.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj