Za breskrbne počitnice si zagotovite ustrezno zaščito pred UV žarki z izdelki Capital Soleil in brezplačnimi sporočili o stopnji UV indeksa na vašem mobilnem telefonu! Obiščite spletno stran Capital Soleil, spoznajte izdelke in se naročite na brezplačna obvestila o stopnji UV indeksa ter priporočenem zaščitnem faktorju za vsak dan vašega dopusta.

Zaščita pred soncem mora biti pravilno izbrana ter prilagojena fototipu in tipu kože. Linija za zaščito kože pred soncem Capital Soleil Laboratorijev Vichy nudi izdelke za celostno zaščito vseh delov telesa, za vsak tip kože in za vse starosti. Vse izdelke Capital Soleil odlikuje filtrni sistem s patentiranim širokospektralnim filtrom Mexoryl® XL, ki ščiti tako pred UVA kot pred UVB žarki. Prav tako jih odlikuje ekskluzivna patentirana tehnologija visoke prekrivnosti, s pomočjo katere se na koži tvori zanesljiv in enakomeren zaščitni sloj, ki pri sušenju ne razpoka. Vsi izdelki iz linije Capital Soleil imajo zaščito UVA Ultra, ki predstavlja optimalno razmerje med zaščito pred UVB in UVA žarki. Vse teksture so vlažilne, nelepljive, hipolaergene in nekomedogene.

Naročite se na brezplačna SMS obvestila o stopnji UV indeksa in nasvetih o zaščiti pred soncem!Za zaščito OBRAZA in najbolj izpostavljenih delov telesa
(vrat, ramena, dekolte, roke) so na voljo kreme SPF 50, 30 in 20, ki so bogate z vlažilnimi sestavinami in imajo teksturo dnevne nege, med drugim: osvežilna krema za obraz ter lahki fluid SPF, ki zagotavljata popolno zaščito pred UV žarki z zaščitnima faktorjema SPF 30 in SPF 50 . Izdelka sta primerna za mastno in mešano kožo, saj s svojo vlažilno teksturo kožo vlažita in ohranjata njen mat videz ves dan. Učinkovito ščitita pred UVA in UVB žarki in se bojujeta proti nastanku sončnih peg.

Lahki fluid za obraz SPF 30 in 50
Osvežilna krema za obraz SPF 30 in 50
Lahki fluid za obraz SPF 30 in 50 Osvežilna krema za obraz SPF 30 in 50

Laboratoriji Vichy pa niso pozabili niti na vaše malčke. Za zaščito občutljive OTROŠKE KOŽE linija Capital Soleil prav tako nudi celostno zaščito, preizkušeno pod pediatričnim nadzorom, hipoalergeno in brez konzervansov. Mleko za telo v razpršilu SPF 30 je primerno za svetlo ali občutljivo kožo pri šibkem soncu in za temnejšo kožo v prvih dneh sončenja. Odlikuje ga izjemna tekstura, ki omogoča, da je plast zaščite ob nanosu vidna. Da bi malčki in pa tudi njihovi starši brezskrbno uživali ob vodi, je tekstura odporna na mivko in pogosto kopanje.

Mleko za telo v razpršilu SPF 30

­Mleko za telo v razpršilu SPF 30­

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj