… pri Victoria's Secret, njune kariere še zdaleč ni konec. Medtem, ko Adriana Lima predstavlja parfum Marca Jacobsa Decadence, očala Vogue in kopalke Intimissimi ter hkrati čaka, da jo opazi kdo iz Hollywooda, je Alessandra pred dobrima dvema letoma lansirala lastno modno znamko, imenovano Ále by Alessandra.

To pa še ni vse, saj je obe lepotici doletela čast in hkrati velika preizkušnja, da bosta komentatorki  za hrano in kulturo na Olimpijskih igrah, ki bodo letos v Riu. Manekenki, ki sta obe stari 35 let, obe prihajata iz Brazilije, poročali pa bosta v določenih delih nočnega prenosa olimpijskih iger na ameriški TV postaji NBC. Glavni poročevalec bo sicer Ryan Seacrest, obe pa sta menda navdušeni nad svojo novo vlogo.

"Brazilci so zelo strastni kar se tiče športa, šport je v naši krvi!" je povedala Adriana Lima. "Tako zelo smo počaščeni, da se bo ta veliki dogodek zgodil v naši deleži. Na ta način bo imel cel svet možnost izkusiti našo kulturo od bližje." Olimpijske igre, ki se bodo odvijale med 5. in 21. avgustom, pa bodo izpostavile še eno brazilsko supermanekenko in nekdanjo angelčico, Gisele Bundchen, ki pa naj bi gostila otvoritveno ceremonijo na stadionu Maracana.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj